Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

Συναντήσεις Με Μουσικούς στο café του ΙΑΝΟΥ | Πάνος Μουζουράκης 28/1

By Published January 25, 2019

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 20:30 η επιμελήτρια του ΙΑΝΟΥ Τασούλα Επτακοίλη

συνομιλεί με τον Πάνο Μουζουράκη σε μία συζήτηση για τη μουσική και τη ζωή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr
Με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2

Λίγα λόγια για τον Πάνο Μουζουράκη
Έλληνας μουσικός που γεννήθηκε στη Ζυρίχη στις 24 Μαϊου το 1979 και ήρθε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν 8 χρονών. Από τα 19 του ξεκινά να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής (Εν Ελλάδι, Kingston, Fun-key, Παπαγάλος, Inside, Cafe Americain, Υδρόγειος, κ.α.) παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, είτε μόνος του είτε ως μέλος συγκροτημάτων («Οι απαράδεκτοι», «Αβά-φτυστοι μικροί πιτσιλωτοί δρυοκολάπτες»).

Τον Αύγουστο του 2002 αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και μέσως προσλαμβάνεται στο «Σταυρό του Νότου club». Το 2004, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στη σχολή «Δράση» του Κώστα Νταλιάνη. Το καλοκαίρι του 2005 συμμετέχει στην παράσταση «Αχαρνής» του Διονύση Σαββόπουλου, στο ρόλο του Λαμάχου (Περιοδείες:Ελλάδα, Βιέννη και στη Διεθνή Έκθεση στο Τόκιο).

Τον Μάιο του 2006, μαζί με τον Γιώργο Μυλωνά ετοιμάζουν μία δική τους μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «ΠρόβαΤΑκομμάτια» και παρουσιάζεται στην «Χ-ΕΔΡΑ» της Ν. Σμύρνης. Παράλληλα συμμετείχε ως βασικός τραγουδιστής στους "Uplift Mofo Party Band, που παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στους Red Hot Chilli Peppers στο club Gagarin.

Συμμετείχε την στην κωμική σειρά «Γιαννάκη Ομορφόπαιδο» με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Το Σεπτέμβρη του 2006 γίνεται μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας Ήρωες της Ελένης Γκασούκα και τον ίδιο χειμώνα ανεβαίνει η ομότιτλη παράσταση (με κείμενα και σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα) στο Μικρό Παλλάς. Οι «Ήρωες» παίζονται, το 2007-2008, στον ίδιο χώρο.

Το Μάρτιο του 2007 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Μάντεψε Ποιος». Συμμετείχε στο American Dream του Κωνσταντίνου Ρήγου, στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Το καλοκαίρι του 2007 εμφανίζεται με το Γιώργο Μυλωνά και την Faye σε παραλιακό μαγαζί της Αθήνας. Το φθινόπωρο του 2007 στήνει, μαζί με το Γιώργο Μυλωνά και το Λεωνίδα Μπαλάφα, τη μουσική παράσταση «Αρχή Δια Των Τριών» στη μουσική σκηνή Οξυγόνο. Παράλληλα εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «S1ngles 2 1/2» στο ρόλο του Τζάμπα.

Το Φεβρουάριο του 2008, με την προσθήκη του Γιώργου Χρυσοτόμου στο πρόγραμμα, η παράσταση ξαναστήνεται ως «ΑρχήΔιαΤωνΤριών plus». Το 2009 συμμετείχε στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη 4 (τέσσερις) στον ρόλο του Άρη. Το 2010 συμμετείχε στην σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων του Γιώργου Φειδά και Γιάννη Τσιτσώνη «Ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος» στο Mega Channel (Μένιππος). Το 2011 κυκλοφορεί τον δίσκο του «Ιπτάμενος δίσκος». Τον Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε ο καινούριος του δίσκος με τίτλο: Στόχος.

Η εκδήλωση «Συναντήσεις με μουσικούς» στο Café του ΙΑΝΟΥ:
Η μουσική είναι δρόμοι. Είναι ιστορίες και μνήμη. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα. Κι αυτό τον χειμώνα γίνεται αφορμή η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο καφέ του ΙΑΝΟΥ ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε...
Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ' όλης της ύλης. Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ πραγματοποιούνται στο café του ΙΑΝΟΥ, αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Περισσότερες πληροφορίες για CD του Πάνου Μουζουράκη:
https://www.ianos.gr/catalogsearch/result/?index=mage_catalog_product&q=%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3+%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3

Link Εκδήλωσης:https://www.ianos.gr/magazine/sinantiseis-me-mousikis-panos-mouzourakis-ekd.html

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της