Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6937036523

Η Dilek Koç στο Ξέφωτο | 6 Απριλίου

By Published April 03, 2019

Dilek Koç

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΞΕΦΩΤΟ
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Χαρακτηρίστηκε η «φωνή της ελληνοτουρκικής φιλίας στη μουσική» Και δικαίως. Καθώς η Dilek Koç στέλνει με κάθε συναυλία της, το μήνυμα της προσέγγισης. «Να μη φοβόμαστε από τις διαφορές μας… Να βάζουμε μπροστά, τα κοινά που έχουμε σα λαοί… Να ζούμε εν ειρήνη»

Με άρωμα Ανατολής..
Σάββατο στο ΞΕΦΩΤΟ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα)

Η Dilek Koç (Ντιλέκ Κοτς), η Τουρκάλα ερμηνεύτρια που επιμένει πως «Εμείς θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε δρόμους με την μουσική μας», μας καλεί σε μία μουσική περιπλάνηση με άρωμα Ανατολής. Να διαβούμε μαζί της τα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, να πλανηθούμε στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, να διασχίσουμε τη γέφυρα του Γαλατά, να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στους οντάδες της Καππαδοκίας, να ζωγραφίσουμε το σούρουπο με φόντο τους μιναρέδες, να ονειρευτούμε νιώθοντας το αεράκι του Βοσπόρου αλλά και τις ανάσες του Θερμαϊκού.

Μαζί της, ο Δημήτρης Παναγούλιας και ο Φοίβος Αποστολίδης στα κρουστά, ο Μάκης Μπακλατζής βιολί και τραγούδι, Σάκης Γιώργου ούτι &φωνή και ο Θανάσης Κουλεντιανός στο κανονάκι. Όλοι τους, σημαντικοί δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής, διαθέτουν στο ενεργητικό τους πολυάριθμες συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες τόσο σε συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις -εντός και εκτός Ελλάδας- όσο και σε ηχογραφήσεις.

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη! Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Ώρα Έναρξης 22.30 Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911
Εισιτήριο θεάματος 7€,
6€ μπύρα ή κρασί
8€ ποτό

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της