Print this page

Παναγιώτης Κελάνδριας acoustic live Ρότα Art Coffee Bar | 16 Μαίου

By Published May 03, 2019

Παναγιώτης Κελάνδριας Acoustic Live

Ρότα Art Bar, Πέμπτη 16 Μαίου
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Μετά από τις εμφανίσεις του στην Κέρκυρα με τη fullband, ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει στην Αθήνα μετά από καιρό, αυτή τη φορά με ανανεωμένο και ξεχωριστό ακουστικό σχήμα. Έχοντας ήδη τρεις δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του και αρκετά τραγούδια και συνεργασίες στις αποσκευές του, "στήνει" μια ξεχωριστή μουσική παράσταση για πρώτη φορά στη φιλόξενη Ρότα παρέα με εκλεκτούς φίλους μουσικούς.

Εκτός από τη μόνιμη συνεργάτιδα του Νικολέττα Γιαμμά στο φλάουτο, μαζί του για πρώτη φορά επί σκηνής η ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου. Κοινός τόπος τους είναι και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Αυτό το λίγο» (που θα ερμηνεύσει η Έρρικα Πατρικίου σε μουσική δική του και στίχους Μαρίας Παπαδάκη) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο.

Το υλικό περιλαμβάνει δικά του τραγούδια, δισκογραφημένα και ακυκλοφόρητα από τον επερχόμενο δίσκο του και όχι μόνο, τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών που δύσκολα θ' ακουστούν από τους mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς και κάποιες διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών. Όλα τα τραγούδια είναι ενορχηστρωμένα και προσαρμοσμένα για φλάουτο, κιθάρα και φωνές που ηχητικά αποτελεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση στον τρόπο «ανάγνωσης» των τραγουδιών που επιλέγονται .

Παναγιώτης Κελάνδριας: ακουστική κιθάρα, φωνή
Ερρικα Πατρικίου: φωνή
Νικολέτα Γιαμμά: φλάουτο
Πέμπτη 16 Μαίου 2019
Ώρα: 21.00

Ρότα Art Bar Ρότα Art Coffee Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Θέσεις περιορισμένες - Κρατήσεις: 210 3801033
Είσοδος : 6€

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.