Print this page

Η Έρρικα Πατρικίου στον Ιανό | 16 Οκτωβρίου

By Published October 05, 2021

Μια μουσική βραδιά στην οποία θα παρουσιάσει live την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου

με τραγούδια της τραγουδοποιού και θεατρικής συγγραφέως Ευσταθίας, με τίτλο "Τα μετεξεταστέα", θα πραγματοποιήσει η ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στον Ιανό.


Ο δίσκος «Τα μετεξεταστέα», περιλαμβάνει οκτώ διασκευές και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο το «Ξυπνητήρι», που μαζί με το "Ζωές θανατηφόρες" ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα. Στον δίσκο υπάρχει και ένα ντουέτο της Έρρικας Πατρικίου με την Ευσταθία, στην υπέροχη μπαλάντα "Ακουσε με".
Τα οχτώ τραγούδια που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η Ευσταθία, αποκτούν νέο ήχο μέσα από τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του ενορχηστρωτή και παραγωγού Μανώλη Λιανή.
Το album κυκλοφορεί ψηφιακά από τον Μετρονόμο.


Την βραδιά της παρουσίασης θα προλογίσουν εκλεκτοί άνθρωποι της μουσικής και των τεχνών. Ο συνθέτης Νότης Μαυρούδής, ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Ακρόαμα Βόλου Απόστολος Γκόγκας και φυσικά η τραγουδοποιός και συγγραφέας Ευσταθία.

Παίζουν οι μουσικοί:
Χρήστος Κασσίδης, ηλεκτρική κιθάρα
Χάρης Μπότσης, πιάνο
Μανώλης Λιανής, κρουστά
Μαμπρέ Καζαρτζιάν, κοντραμπάσο

Σάββατο 16 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:00
Είσοδος: 4 ευρώ.
ΙΑΝΟΣ : Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3217917

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο, Νότη Μαυρουδή, Αντώνη Μιτζέλο. Τραγούδησε με ξεχωριστούς ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Λέκκας, με τον οποίο συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο «Ο δικός μας κόσμος», με την Αναστασία Μουτσάτσου, τη Λένα Αλκαίου, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γλυκερία, κα.
Έχει σπουδές στα Ανώτερα Θεωρητικά, στο πιάνο και τη μονωδία ενώ στα πρώτα της τραγουδιστικά βήματα υπήρξε λυρική τραγουδίστρια (δραματική σοπράνο).
Λατρεύει το Μουσικό Παιδικό Θέατρο και κάθε χρόνο μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, παρουσιάζει παραστάσεις για παιδιά.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.