Print this page

Παρουσίαση Δίσκου: «Επιστροφή» – Άννα & Βασίλης Κατσούλης | 20 Μαρτίου

By Published March 14, 2022

Η νεαρή ερμηνεύτρια-τραγουδοποιός Άννα Κατσούλη επιστρέφει δισκογραφικά με το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Επιστροφή»!

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου, που κυκλοφορεί από την Zoe Music ψηφιακά αλλά και ως φυσικό προϊόν (CD), θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στο all day bar “Πεζοδρομος 22”.


Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο & προσωπικό δίσκο, με τραγούδια διαφορετικού ύφους, που αντικατοπτρίζουν τις ποικίλες μουσικές πτυχές της Άννας, τα οποία υπογράφει ο συνθέτης, σολίστ βιολιού και αδερφός της Βασίλης Κατσούλης!

Μία μελωδική ρούμπα, μία δυναμική μπαλάντα με έντονα ροκ στοιχεία κι ένα εσωτερικό τραγούδι με ποιητική διάθεση, είναι μερικά από αυτά που θα παρουσιαστούν ζωντανά, πλαισιωμένα από τρία μοναδικά ορχηστρικά κομμάτια, plus μία λάτιν διασκευή-έκπληξη!
Το άλμπουμ αποτελεί μια εξ’ ολοκλήρου αδελφική σύμπραξη, καθώς η Άννα Κατσούλη υπογράφει τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών, ενώ ο αδερφός της Βασίλης Κατσούλης τις συνθέσεις και ενορχηστρώσεις.
Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τη live ακρόαση των τραγουδιών, συνέντευξη τύπου για τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια καθώς και προβολή των επίσημων video clip.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
ΩΡΑ: 19.00
All day bar “Πεζόδρομος 22”
Λεωφ. Δημοκρατίας 22, Μελίσσια 151 27
Είσοδος ανοιχτή προς ΟΛΟΥΣ
(εμβολιασμένους, νοσήσαντες και με rapid test στον καλυμμένο εξωτερικό χώρο)
~ Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής 
ελάχιστη κατανάλωση: 10 ευρώ
Το άλμπουμ «Επιστροφή» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε CD από την Zoe Music

Άννα Κατσούλη Mini Bio:

Η Άννα Κατσούλη είναι ερμηνεύτρια,μουσικός,τραγουδοποιός και δασκάλα μουσικής.
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, με νησιώτικες ρίζες. Προερχόμενη από μια δωδεκαμελή καλλιτεχνική οικογένεια, δέχθηκε τα πρώτα ερεθίσματα νωρίς και από τα 13 της τραγουδά επί σκηνής.
Σπούδασε μουσική 18 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου ,σύγχρονου τραγουδιού και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού,λαμβάνοντας διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό, βρίσκεται επί πτυχίω στο φλάουτο, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικοκινητικής. Παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2018 περιοδεύει με προσωπικές συναυλίες ανά την Ελλάδα, ενώ έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιώργης Ξυλούρης, και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της συνθέτριας Ζωής Τηγανούρια.
Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά CD album ως ερμηνεύτρια-στιχουργός και έχει πάνω από 20 επίσημες συμμετοχές στην ελληνική δισκογραφία. Τον τελευταίο καιρό συνεργάζεται με το Κέντρο Διάδοσης Μύθου της Αθήνας, ως μουσικός και συνθέτρια, καθώς και occasional actress παραστάσεων και podcast. Επιπλέον ,εργάζεται ως δασκάλα Φωνητικής,Φλάουτου και Παιδικού Τραγουδιού σε ωδεία της Αττικής. Ως άνθρωπος αγαπά τη ζωή, τη φύση και πιστεύει ακράδαντα πως το κλειδί για έναν καλύτερο κόσμο, είναι να εμφυτεύσουμε περισσότερη Τέχνη στα παιδιά μας!

Βασίλης Κατσούλης Mini Bio:

Ο Βασίλης Κατσούλης είναι σολίστ βιολιού, συνθέτης & ενορχηστρωτής.
Γεννήθηκε το 1990 στο Μαρούσι, φοίτησε στη σχολή Αναβρύτων και στη συνέχεια σπούδασε Νοσηλευτική στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.
Άκουσε το μουσικό κάλεσμα σε ηλικία 7 ετών και σπούδασε 18 χρόνια στο ωδείο "ΟΡΦΕΑΣ".
Κατέχει πτυχίο Ειδικού Αρμονίας της Μουσικής και πτυχίο Μαέστρου Ενορχήστρωσης & Διεύθυνσης μπάντας.
Ασχολήθηκε με το βιολί και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο χώρο της μουσικής.
Έχει κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλίες και μουισκές σκηνές, με ποικίλα προγράμματα (κλασικό, ξένο, λαϊκό, παραδοσιακό ρεπερτόριο) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αυστραλία, Γερμανία κ.ά.), στο πλευρό αναγνωρισμένων Ελλήνων καλλιτεχνών (όπως Βασίλης Τερλέγκας, Θέμης Αδαμαντίδης) καθώς και συνθετών (Ζωή Τηγανούρια).
Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σύνθεση, την ηχοληψία, την ενορχήστρωση και την παραγωγή από το 2010. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής ως βιολονίστας-συνθέτης, καθώς και ως καθηγητής βιολιού.
Έχει πάνω από 60 συμμετοχές στην ελληνική δισκογραφία με καταξιωμένους μουσικούς και συνθέτες, ενώ μετρά ήδη πάνω από 80 πρωτότυπες συνθέσεις (ορχηστρική μουσική & τραγούδια), 10 από τις οποίες έχουν δισκογραφηθεί (CD album «Κρυμμένος Ουρανός», «Επιστροφή») ενώ άλλες έχουν “ντύσει” μουσικά χορευτικές παραστάσεις («Τα μυστικά μιας τσέπης»).
Από το 2010 πραγματοποιεί μουσικοθεατρικές & παιδικές παραστάσεις, φιλανθρωπικού κυρίως χαρακτήρα, με το συγκρότημα Ηχαγωγός ανά την Ελλάδα.
Το 2015-2017 συνεργάζεται με τη Σχολή Χορού Παπαρούπα και επενδύει με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του τις χορευτικές παραστάσεις (σύνθεση, ενορχήστρωση & music production) με πάνω από 80 ορχηστρικά κομμάτια και τραγούδια.

Το 2019 κυκλοφορεί μαζί με την αδερφή του και νεοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα Άννα Κατσούλη, τον πρώτο CD album τους «Κρυμμένος Ουρανός» από τη Zoe Music, όπου ο Βασίλης υπογράφει τις συνθέσεις και η Άννα τους στίχους και την ερμηνεία. Την ίδια χρονιά ξεκινούν περιοδεία ανά την Ελλάδα με μουσικές παραστάσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Το 2020 κυκλοφορεί το δεύτερο CD album τους «Επιστροφή», που αποτελεί εξ’ ολοκλήρου προσωπική τους σύμπραξη, με τρία τραγούδια και τρία ορχηστρικά του Βασίλη Κατσούλη.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.