Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Η Σοφία Ανδριανού live στην Galerie Δημιουργών | 1 Απριλίου 2022

By Published March 28, 2022

Η Σοφία Ανδριανού, με καλεσμένο τον Βασίλη Λέκκα, τραγουδά εκτάκτως την Παρασκευή 01/04/22, στην Galerie Δημιουργών,

«αναζητώντας την σοφία του κόσμου».
Χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Μετά την επιτυχία της προγραμματισμένης μουσικής παράστασης με τίτλο "αναζητώντας τη σοφία του κόσμου" στο «Θέατρο κάτω απ’την γέφυρα», την περασμένη Κυριακή 20/3/22
και μετά από αίτημα όσων δυσκολεύτηκαν να παρευρεθούν, λόγω καιρού, για επανάληψη της συναυλίας η Σοφία Ανδριανού έρχεται εκτάκτως στον πολυχώρο τέχνης «Galerie Δημιουργών», (Χελιδονούς 28)για πρώτη φορά την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, στις 9μμ.

Εκλεκτός Καλεσμένος της ο Βασίλης Λέκκας η φωνή του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και τόσων άλλων σπουδαίων συνθετών, καταθέτει στην βραδιά τις εκρηκτικές και γεμάτες λυρισμό μοναδικές ερμηνείες του.

Η Σοφία Ανδριανού στην παράσταση της με τίτλο «αναζητώντας την σοφία του κόσμου» καλεί γνωστούς και αγνώστους να υμνήσουμε μαζί την ομορφιά και σε πείσμα των καιρών «σαν φίλοι καρδιακοί να δώσουμε τα χέρια». Τραγουδά γνωστά αγαπημένα διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας. Από Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Θ.Μικρούτσικο, Σ.Ξαρχάκο, Β.Τσιτσάνη, Μ.Βαμβακάρη, Α.Καλδάρα μέχρι Locomondo και Κ.Βήτα. Από Γ.Καζαντζή, Ο.Περίδη, Κ.Χατζή και Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι μικρές ανατροπές και Παραδοσιακά. Παρουσιάζει για πρώτη φορά «Του Κόσμου τα Αινίγματα», «Γιατί ποτίζω και τα αγκάθια», «Η Ζωή μου είναι αλλού» και «Είμαι ακόμα ένα Παιδί», τα τέσσερα νέα ερωτικά και υπαρξιακά τραγούδια, με έντονο άρωμα ουσιαστικής εμψύχωσης, σε στίχους και μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού Νίκου Γερακάρη, από το επερχόμενο EP της, με τίτλο «η σοφία του κόσμου».

Μετά την δεκαετή πορεία της στα μουσικά πράγματα με αξιόλογες στιγμές και συνεργασίες, και μετά τα ΜουσικοΘεατρικά «Ανδρικά», «Ιδιοσυνκράθια», «Αντιθέσεις Συνθέσεις», «Before and Jazz», «Μαύρη Σκλάβα Ποιήτρια», «Ίδιος ήλιος για όλους», «ΑςΤαίριΜου» και το Συναυλιακό «Φωτόδενδρο» η Σοφία Ανδριανού με το ιδιαίτερο προσωπικό της ύφος επανέρχεται με την πολύτιμη συμβολή του Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και του Δήμου Πολυμέρη στο ακορντεόν, επιλέγοντας μια νέα σύνθεση, με «ακουστικό» ήχο. Με αφορμή τον νέο δίσκο δημιουργεί μια νέα μουσική παράσταση χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς και με στίχους διαλεγμένους έτσι ώστε να εμπνέουν αξίες, ιδανικά και αρετές και να θυμίζουν πως «ακόμα και μέσα στην παγωνιά η αμυγδαλιά επιμένει πάντα να ανθίζει».
{ Πρόκειται για ένα «Φρέσκο Κονσέρτο για Φωνή, Πιάνο, Ακορντεόν και Κοινό σε 109 λεπτά & 42 δευτερόλεπτα» ή και όχι.. Άλλη μια Συναυλία, άλλης μιας Τραγουδίστριας ή και όχι! }

Συντελεστές:
Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης
Ακορντεόν: Δήμος Πολυμέρης
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Κορομηλάς
Poster: www.MrHamilton.eu
Ήχος / Φώτα: Γιάννης Ρουπακιώτης

Ακολουθήστε την Σοφία Ανδριανού στα social media
https://www.facebook.com/sofia.andrianou.9
https://www.facebook.com/andrianousofia
https://www.instagram.com/sofia.andrianou/
Με μια ματιά:
• Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022, 9μμ.
• 15€ (με κρασί/μπύρα) Είσοδος στο Ταμείο την μέρα της Συναυλίας.
• 13 € (με κρασί/μπύρα) στην Προπώληση.
• fb event: https://www.facebook.com/events/1317860305389301
• Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/sofia-andrianou-live-stin-galerie-dimiourgon/


«Galerie Δημιουργών»
• Διεύθυνση: Χελιδονούς 28, ΤΚ 14564, Νέα Κηφισιά.
• (Έναντι Shell, πλησίον ιερού Ναού Αγίας Τριάδας. Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721)

• Τηλέφωνο: 2106251732, 6934143411.

Ο Πολυχώρος Τέχνης «Galerie Δημιουργών» είναι ένας χώρος έκφρασης για συνθέτες, ποιητές, λογοτέχνες, ηθοποιούς, συγγραφείς, σολίστες, ερμηνευτές, ομιλητές, εκδότες, καθηγητές, εικαστικούς, ζωγράφους, γλύπτες, σκηνοθέτες, φωτογράφους αλλά και για επιστήμονες. Εκτός από θεατρικές και μουσικές παραστάσεις ο χώρος φιλοξενεί διαλέξεις, εκθέσεις, συνέδρια και δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες κάθε ηλικίας.
*Ο χώρος είναι covid-free και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την διεξαγωγή εκδηλώσεων. Ως εκ τούτου οι εισερχόμενοι χρειάζεται να έχουν πιστοποιητικό ενώ είναι απαραίτητη η προσκόμιση self-test για τους ανήλικους 12–17 ετών.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της