Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(2 votes)

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

By Published May 08, 2020

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Έπειτα από αρκετές ημέρες καραντίνας, δύσκολες για κάποιους, ίσως χρήσιμες για κάποιους άλλους, ήρθε η στιγμή μιας έστω ελεγχόμενης επιστροφής.
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και θα είμαστε σε επαφή.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 11 νέους τίτλους του επερχόμενου εκδοτικού.

 Τρεις άντρες, φίλοι από μικρά παιδιά, και μια επικίνδυνη γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους για να δοκιμάσει την πίστη του ενός στον άλλον. Έρωτας, αγάπη, δράση, αγωνία και συγκίνηση διαδέχονται το ένα το άλλο στο νέο μυθιστόρημα της αγαπημένης Λένας Μαντά.

Τιμή πώλησης: 18,80 €
Δείτε περισσότερα...

 

  

Τρεις γυναίκες, τρεις αδελφές, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, κι ένας άντρας που κουβαλάει πίσω του ένα σκληρό παρελθόν. Ένα δαχτυλίδι με τιρκουάζ πέτρα είναι ο κρίκος που τους ενώνει. Ένα μυθιστόρημα ανατρεπτικό από τη συγγραφέα των χρωμάτων και των αρωμάτων.
 
Τιμή πώλησης: 18,80 €
 
 
 
 

Ένα συνταρακτικό θρίλερ που θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα ως το τέλος! Ένα κορίτσι που έχει πέσει θύμα απαγωγής… Ένα παράξενο αγόρι που έρχεται και της μιλάει κρυφά… Είναι η μόνη της ελπίδα να σωθεί. Αλλά θέλει στ’ αλήθεια να τη σώσει; Ένα καθηλωτικό κρυφτό στις πιο σκοτεινές γωνιές του ανθρώπινου μυαλού…

Τιμή πώλησης: 18,80 €
Δείτε περισσότερα...

 

 

Μια ανατρεπτική βιογραφία που σκιαγραφεί έναν Σωκράτη που δεν έχουμε ξαναδεί: ηρωικό πολεμιστή, αθλητικό παλαιστή και χορευτή ‒ και παθιασμένο εραστή. Βασισμένος στις ιστορικές πηγές, ο Ντ'Ανγκούρ μάς παραδίδει τον Σωκράτη στη νεότητά του και καταδεικνύει πώς ο έρωτας τον διαμόρφωσε στον φιλόσοφο
που προοριζόταν να γίνει.

Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα...

 

Ένα ανεκτίμητο εγχειρίδιο εκπαίδευσης μάχιμων πατεράδων! Γραμμένο από τον πρώην κομάντο και πατέρα τριών παιδιών Νιλ Σινκλέρ, το εγχειρίδιο αυτό με λίγα λόγια και σταράτα θα σας μάθει πώς να οργανωθείτε για την άφιξη του μικρού νεοσύλλεκτου, να αντιμετωπίσετε ανταρσίες στις γραμμές σας, να διατηρήσετε το ηθικό ακμαίο
και πολλά, πολλά ακόμη!

Τιμή πώλησης: 14,40 €

Δείτε περισσότερα...

 

Η Νο 1 αγαπημένη σειρά στις ΗΠΑ, με πάνω από 23 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, από τον συγγραφέα του ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑ, Ντέιβιντ Πίλκι, έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα!
Ο Σκυλάνθρωπος (Ντόγκμαν) είναι μια νέα ράτσα δικαιοσύνης που κυκλοφορεί στην πόλη και έρχεται να ξετρελάνει τους μικρούς αναγνώστες από 7 ετών.
Ετοιμαστείτε για μπόλικο χιούμορ και ασταμάτητη δράση.

                                                                            

Τιμή πώλησης: 12,20 €                                                                             Τιμή πώλησης: 12,20 €   

Δείτε περισσότερα...                                                                                  Δείτε περισσότερα...

Το 8ο βιβλίο της αγαπημένης σειράς για κορίτσια με ηρωίδα μια γοργόνα. Κυκλοφορούν πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα της σειράς παγκοσμίως ενώ ενδέχεται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη.

Τιμή πώλησης: 11,10 €
Δείτε περισσότερα...

 

 

 

Ο πιο πετυχημένος πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας του 2019 στη Μεγάλη Βρετανία, Σαμ Κόουπλαντ, επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της χιουμοριστικής σειράς του. Η σειρά έχει πουληθεί σε 23 χώρες ενώ θα μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη. Για αγόρια και κορίτσια 9 ετών+ που διαβάζουν Ντ. Ουάλιαμς, Ρ. Νταλ αλλά και Χάρι Πότερ.

Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα...

 

 

Γραμμένο με λόγια απλά και κατανοητά, η Κατερίνα Μουρίκη αφηγείται εδώ τη ζωή και το έργο του Απόστολου Παύλου. Σε εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου, το βιβλίο ολοκληρώνεται με δραστηριότητες.

Τιμή πώλησης: 7,70 €
Δείτε περισσότερα...

 

 

 

Νέος τίτλος στην αγαπημένη σειρά LEGO, όπου αιώνια δόξα, αναγνώριση και ένα γιγάντιο κύπελλο περιμένουν τον νικητή του Τριάθλου Μαγείας!
Περιέχει περισσότερα από 500 επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα, γρίφους και πολλές δραστηριότητες.

Τιμή πώλησης: 6,90 €
Δείτε περισσότερα...

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της