Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(0 votes)

Η Ελλάδα ανάμεσα στους Νικητές για Νέα Ταλέντα στο Σχέδιο Υποδημάτων!

By Published September 27, 2020

Το Ασκαρδαμυκτί Campus κερδίζει την 3η θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «InmyShoesProject»

για νέα ταλέντα στο σχέδιο υποδημάτων!

Κάνουμε την υπόσχεση μας πραγματικότητα και ενισχύουμε την εξωστρέφεια του ελληνικού ταλέντου στο εξωτερικό, σε μία περίοδο που περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα και να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο τις μεταποιητικές & εφαρμοσμένες τέχνες.

Φέτος για πρώτη φορά το Ασκαρδαμυκτί Campus και οι μαθητές του 1ου έτους του τμήματος σχεδίου & κατασκευής υποδημάτων, Μιράντα Σμυρνιού και Ανδρέας Βερσκόβ, συμμετείχαν στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Inmyshoesproject Shake the future of the footwear sector για νέα ταλέντα στο σχέδιο υποδημάτων!

Το project που κατατέθηκε με τίτλο “SEEDS” κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση ανάμεσα σε 23 συμμετοχές σχολών από όλη την Ευρώπη
O διαγωνισμός αποτελεί μέρος μίας ευρωπαϊκής καμπάνιας που ξεκίνησε το 2017 με στόχο να προωθήσει στους νέους ευκαιρίες καριέρας στον τομέα του υποδήματος στην Ευρώπη και να αναδείξει νέα ταλέντα. https://inmyshoesproject.eu/


Project “SEEDS”
H πρόταση που κατατέθηκε από την ελληνική ομάδα του Ασκαρδαμυκτί, Μιράντα Σμυρνιού & Ανδρέας Βερσκόβ, εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για αναδάσωση, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί τους νέους γύρω από τις συνέπειες του fast fashion.
Το brand SEEDS αναφέρεται σε ένα μοντέλο sneakers με σύγχρονο design, φτιαγμένο αποκλειστικά από βιοδιασπώμενα υλικά, και σπόρους πεύκου ενσωματωμένους στη σόλα από φυσικό φελλό. Έτσι, μετά τη ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του προϊόντος, αντί να απορρίπτεται, φυτεύεται σε φυσικό περιβάλλον και στη θέση του φυτρώνει ένα δέντρο!
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο σχεδιασμό και την κατασκευή του προδείγματος είναι φυσικός φελλός, βαμβάκι, λινό, βιομηχανική κάνναβη και Texon Vogue «Leather», ένα σύγχρονο vegan τεχνόδερμα από ανακυκλωμένο χαρτί!
Η ιδέα δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν που δεν είναι επιβλαβές για το περιβάλλον αλλά παράλληλα ένα call for action που καλεί τον καθένα από εμάς να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της