Πατάς και ακούς -  Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6970224530

Rate this item
(0 votes)

Μελίνα Ασλανίδου Περιοδεία στην Αμερική | Αποθέωση!

By Published June 27, 2017

Μοναδικές στιγμές αγάπης, λατρείας και απίστευτου ενθουσιασμού έζησε η Μελίνα Ασλανίδου σε Αμερική και Καναδά.

 

Με 5 sold out συναυλίες και μια τεράστια αγκαλιά, οι Έλληνες ομογενείς, κυριολεκτικά αποθέωσαν τη δική τους Μελίνα, που ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να τους συναντήσει.

Η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και τον Γιώργο Λιανό, «ηλέκτρισε» τους ομογενείς μέσα από πέντε μοναδικές συναυλίες, που έδωσε τον Ιούνιο σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Τορόντο και Μόντρεαλ. Συναυλίες γεμάτες Ελλάδα, μια «Προσωπική Επιλογή» αγαπημένων τραγουδιών, που είχε κάνει η ίδια, μία επιλογή που ξεκινούσε από τα αξέχαστα κλασικά, λαϊκά τραγούδια και έφτανε μέχρι τις δικές της πρόσφατες επιτυχίες.

Αμέτρητες αγκαλιές, φωτογραφίες, video, selfie, λουλούδια και ασταμάτητο χειροκρότημα, την περίμεναν σε κάθε βήμα της από τους φανατικούς θαυμαστές της, που ανυπομονούσαν να την δουν ζωντανά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, μόλις ανακοινώθηκαν οι εμφανίσεις σε Αμερική και Καναδά έγιναν sold out!

Οι ενθουσιώδεις fans από τη μια και η εκρηκτική ενέργεια της Μελίνας Ασλανίδου από την άλλη, «έστησαν» μια μοναδική ατμόσφαιρα με άρωμα Ελλάδος. Μια σχέση αγάπης που δε μετρά χιλιόμετρα και αποστάσεις.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ερμήνευσε και συγκίνησε, τραγούδησε και καθήλωσε, σε μια απόλυτη, αμφίδρομη σχέση με τους «υπερατλαντικούς» φίλους της σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Τορόντο, Μόντρεαλ.

 

0 awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της