Print this page

Βιολέτα Ίκαρη - "μουσική κλειδαρότρυπα" στο YouTube

By Published January 13, 2020

Μια «κλειδαρότρυπα» στον κόσμο της μουσικής ανοίγει στο κανάλι της Βιολέτας Ίκαρη στο YouTube.

Η ερμηνεύτρια με τη ζεστή φωνή και την ιδιαίτερη χροιά ανταμώνει με δημιουργούς και τραγούδια που αγαπά και μας…. προ(σ)καλείνα στήσουμε αφτί και να ρίξουμε κλεφτές ματιές από μια πρωτότυπη «μουσική κλειδαρότρυπα» στο YouTube.

Η Βιολέτα Ίκαρη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ετοιμάζει ήδη το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ, γεμίζειτις βαλίτσες της με τραγούδια για εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώ παράλληλα έρχεται να αξιοποιήσει με πρωτότυπο τρόπο το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, δημιουργώντας μια «μουσική κλειδαρότρυπα».

Ξεκινώντας από την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, οι συνδρομητές/subscribers στο κανάλι της Βιολέτας Ίκαρη, θα μπορούν να βλέπουν –σε εβδομαδιαία βάση– βίντεο με την αγαπημένη ερμηνεύτρια να δίνει τη δική της πνοή σε τραγούδια-«κρυμμένους θησαυρούς».Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι συνθέτες αυτών των τραγουδιών θα βρίσκονται όχι μόνο μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά στο πλάι της Βιολέτας, στο νέο της αυτό εγχείρημα, καθώς την χρωματιστή φωνή της θα συνοδεύει κάθε φορά ένα και μόνο μουσικό όργανο, όπως πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι ή βιολί, παιγμένο δεξιοτεχνικά από τον ίδιο τον δημιουργό.

Αναρωτιέστε τι μαγικό συμβαίνει πίσω από την κλειστή πόρτα ενός στούντιο ηχογράφησης, στο οποίο ανταμώνουν φίλοι και μοιράζονται τραγούδια, σε χαλαρή ατμόσφαιρα, με παρεΐστικη διάθεσηκαι πάνω απ’ όλα με απέραντη αγάπη για την μουσική; Για να μάθετε δεν έχετε πάρα να αναζητήσετε την «μουσική κλειδαρότρυπα», μπαίνοντας στο VioletaIkariYouTubeChannelαπό τον υπολογιστή, το tabletή το κινητό σας τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια η Βιολέτα Ίκαρη στην σελίδα της στο Facebook:

«Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ξεκινάω μια νέα προσπάθεια για τους subscribers στο κανάλι μου, στο YouTube, αλλά κυρίως για το καλό τραγούδι και τους δημιουργούς!Συνήθως οι δημιουργοί βρίσκονται πίσω απ' την κουρτίνα και πολλά αξιόλογα τραγούδια τους χάνονται μέσα στον καταιγισμό πληροφορίας που υπάρχει στο διαδίκτυο!Σε αυτή μου την πρόταση, χρησιμοποιώ το διαδίκτυο για να αναδείξω κυρίως κρυμμένα τραγούδια, παιγμένα από τους ίδιους τους δημιουργούς τους, με ένα όργανο, για να αγγίξουμε όσο γίνεται εκείνη την πρώτη στιγμή του οίστρου και της γέννας αυτών των τραγουδιών που τόσο έχω αγαπήσει, αλλά και για να είναι ξεκάθαρα και στην εικόνα τα αληθινά πρόσωπά των τραγουδιών - οι δημιουργοί τους!

Αν θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας, ακολουθήστε μας πατώντας subscribe στο κανάλι μου http://www.youtube.com/c/VioletaIkari για να ενημερώνεστε πρώτοι και που ξέρετε; Ίσως η μουσική μας κλειδαρότρυπα να γίνει πόρτα ανοιχτή!».

Κάθε Δευτέρα ένα καινούριο τραγούδι θα μπαίνει στην «μουσική κλειδαρότρυπα», ενώ στην περιγραφή του θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες. Το τραγούδι που εγκαινιάζει το νέο εγχείρημα της Βιολέτας Ίκαρη έχει τίτλο «Στο δικό σου ουρανό», σε στίχους και μουσική Νίκου Ξύδη.

Ακολουθήστε την Βιολέτα Ίκαρη στα Social Media
YouTube: Violeta Ikarihttp://www.youtube.com/c/VioletaIkari
Official Facebook: ΒιολέταΊκαρη (@violetaikariofficial)https://www.facebook.com/violetaikariofficial
Official Instagram: Violeta_Ikari, #violetaikari https://www.instagram.com/violeta_ikari

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.