Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Κορίνα Λεγάκη - Ο νέος κόσμος

By Published March 08, 2020

Κορίνα Λεγάκη - Ο νέος κόσμος

Μουσική: Γιώργος Ανδρέου
Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου

Το ομώνυμο τραγούδι από το άλμπουμ συνεργασίας του Γιώργου Ανδρέου με τον Νίκο Ξυδάκη και ερμηνεύτρια την Κορίνα Λεγάκη, είναι μια από τις πιο δυνατές στιγμές του δίσκου συνεργασίας των δύο σημαντικών συνθετών, που ξεχώρισε ανάμεσα στις κυκλοφορίες της χρονιάς.

Ο γνήσια ερωτικός ποιητικός λόγος του Μάνου Ελευθερίου βρίσκει στη μουσική του Γιώργου Ανδρέου το κατάλληλο περιβάλλον για να λάμψει, δίνοντας μας ένα σημερινό, δυνατό λαϊκό τραγούδι, που τραγουδά με ευαισθησία και λυρισμό η Κορίνα Λεγάκη. η νέα, πολυσύνθετη και εξαιρετικά δημιουργική, ταλαντούχα ερμηνεύτρια της σημερινής γενιάς του Ελληνικού Τραγουδιού.

Η Κορίνα Λεγάκη έχει μια πλούσια και ενδιαφέρουσα δισκογραφία που αποτελείται από τα album «Χορός με τη βροχή», «Ταγκό για τρεις», «Kymatographos» και «Mosaic». Εξαιρετικά σημαντικές οι συνεργασίες της με διακεκριμένους δημιουργούς και ερμηνευτές: Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Ανδρέου, Γιώργος Καζαντζής, Δημήτρης Μαραμής, Μιχάλης Γκανάς, Θοδωρής Γκόνης, Παρασκευάς Καρασούλος, Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Κοκκίδου, Βασίλης Λέκκας, Απόστολος Ρίζος κ.ά.

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2018 συμμετείχε στις συναυλίες του Γιώργο Ανδρέου στον εμβληματικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στο Ζάππειο Μέγαρο. Τον Νοέμβριο τραγούδησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, έπειτα από πρόσκληση του διακεκριμένου επιστήμονα, ευρωβουλευτή Γιώργου Γραμματικάκη, παρουσιάζοντας ρεπερτόριο από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Γνωστή και για την εθελοντική της δράση, τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσίασε ένα αφιέρωμα στα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με παιδιά προσφύγων, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα.

Τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του εορτασμού των πενήντα χρόνων του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), εκπροσωπώντας την νεότερη γενιά τραγουδιστών.

Τον περασμένο Ιούλιο συμμετείχε στην συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.
Πρόσφατα πραγματοποίησε μια σειρά εμφανίσεων για τρεις μήνες συνεχόμενα στο ατμοσφαιρικό Μουσικό Βαγόνι, στο Τρένο στο Ρουφ.

ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗFacebook Instagram | YouTube

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της