Print this page

Χάρις Αλεξίου & Onirama – Ξημερώνει

By Published March 22, 2021

H Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται με τους ONIRAMA και Ξημερώνει…… στου κόσμου όλου τις καρδιές

Οι ONIRAMA και η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζουν μία νέα,ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες.
Το “Ξημερώνει”, σε μουσική του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή, στίχους της ίδιας και παραγωγή,ενορχήστρωση των ONIRAMA,κυκλοφορεί με την οπτικοποίησή του στο official YouTube artist channel της Χάρις Αλεξίου καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

 Η Χάρις αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του συγκροτήματος και βρέθηκαν μαζί στο studio για την επιμέλεια της νέας εκτέλεσης, όπου οι ONIRAMA, ένωσαν τη φωνή τους με την πρωτότυπη συγκινητική ερμηνεία της. Η δημιουργική διαδικασία αποτυπώνεται με στοιχεία κινηματογραφικού χαρακτήρα στο music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαρινόπουλου και παραγωγή της Marni Films.

 

Το νέο single αποτελεί προπομπό του επικείμενου επετειακού δίσκου των ONIRAMA,ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, ορίζοντας μια νέα εποχή για το συγκρότημα, με περίσσιο ρομαντισμό, φαντασία και ανεξάντλητη ενέργεια, εμπνεόμενοι από το δυναμικό παρελθόν, το ονειρικό παρόν και όραμα για το μέλλον.

Το νέο single “Ξημερώνει” κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή YOLOMusic

Buy link: https://HarisAlexiouxOnirama.lnk.to/Ximeroni

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.