Print this page
Rate this item
(4 votes)

Σεμινάρια τέχνης Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Θέμης Καραμουρατίδης

By Published September 10, 2020

Η τριάδα της επιτυχίας και των μεγάλων συγκινήσεων ξαναχτυπά,

αυτή τη φορά στον εκπαιδευτικό τομέα!

Σε ένα νέο χώρο στο Περιστέρι, με προδιαγραφές και στόχο ενός ‘’φυτώριου’’ για νέους καλλιτέχνες όπως μας είπαν οι ιδιοκτήτες του, θα τους βρείτε τη νέα σεζόν σε ξεχωριστά σεμινάρια τον καθέναν, προσφέροντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους! Μάλιστα και με τη δυνατότητα για παρακολούθηση εξ αποστάσεως!

*Στο εργαστήρι 'ερμηνευτικής προσέγγισης' θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε με τους συμμετέχοντες τον τρόπο που προσεγγίζεται ερμηνευτικά το τραγούδι. Θα δοκιμάσουμε και θα πειραματιστούμε αισθητικά και τεχνικά, ανάλογα με το ύφος και τις ικανότητες του κάθε ερμηνευτή, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στην ερμηνεία. Ο κύκλος αυτός έχει διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν τραγούδια αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζονται σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου, λαμβάνοντας πολύτιμες γνώσεις και ανακαλύπτοντας τους ορίζοντες τους γύρω από την ερμηνεία του τραγουδιού. Το εργαστήρι μπορούν να παρακολουθήσουν ενεργοί συμμετέχοντες και ακροατές. Έναρξη 6/10/20 (14 ώρες/μήνα)

** Ένας κύκλος συναντήσεων δημιουργικής γραφής με τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο, κατά τον οποίο μέσα από μια ποικιλία ερεθισμάτων και ασκήσεων οι συμμετέχοντες θα κληθούν να κατανοήσουν σε βάθος και να μεταγράψουν δημιουργικά το αίσθημα μιας εικόνας, μιας λέξης, ενός αισθήματος προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο πρωτότυπο έργο (τραγούδι, ποίημα, πεζό). Έναρξη 7/10/20 (10 ώρες/μήνα)

***Ένας κύκλος μελοποίησης με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, κατά τον οποίο θα ασχοληθείτε με το μουσικό μέρος ενός τραγουδιού, με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη του ελληνικού στίχου. Έναρξη 8/10/20 (10 ώρες/μήνα)

Groove house studios
Παύλου Μελά 11
Περιστέρι (μετρό Αγ. Αντωνίου)
Παρακολούθηση και εξ αποστάσεως!
Πληροφορίες – κρατήσεις This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. τηλ. 210 8835618 www.groovehousestudios.gr

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!