Print this page
Rate this item
(2 votes)

Άννα Κατσούλη live στην Ταράτσα Micra Asia Fez | 28 Ιουνίου 2021

By Published June 14, 2021

Η Άννα Κατσούλη σε ένα live «Από καρδιάς» !

Δευτέρα 28 Ιουνίου στη Μουσική Σκηνή «Ταράτσα Micra Asia»,στο Γκάζι

Μετά από αλλεπάλληλους ψυχικούς και κυριολεκτικούς εγκλεισμούς ,ήρθε η ώρα ξανά να .. ανοίξουμε τις καρδιές μας,να τραγουδήσουμε,να ανταμώσουμε ,να συγκινηθούμε,να χορέψουμε!Έτσι ακριβώς σκοπεύει να γιορτάσει το 1ο live της η Άννα μαζί με την ομάδα της και θα το κάνει «Από καρδιάς»,όπως και καθετί στη ζωή της,έχοντας στη φαρέτρα της τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας της,αλλά και διασκευές αγαπημένων ξένων και ελληνικών,με αποχρώσεις λάτιν,ρετρό και λαϊκές!

Συνοδοιπόροι :
Βασίλης Κατσούλης: βιολί/ενορχηστρώσεις/συνθέσεις
Μιχάλης Σωτηρακης: έγχορδα
Αντώνης Παναγιωτάρας: πιάνο
Τσέλο: Μαρία Μαζαράκη (guest)
Guest ο νέος τραγουδοποιός :Δημήτρης Μπακουλης

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΩΡΑ :21.00 Ταράτσα Micra Asia (Διεύθυνση: Λ.Κωνσταντινουπόλεως 70,Γκάζι)

Πληροφορίες/Κρατήσεις:https://www.facebook.com/events/274384234373620/?acontext=%7B"action_history"%3A[%7B"surface"%3A"page"%2C"mechanism"%3A"page_admin_bar"%2C"extra_data"%3A"%7B%5C"page_id%5C"%3A1370455186344959%7D"%7D%2C%7B"surface"%3A"events_admin_tool"%2C"mechanism"%3A"events_admin_tool"%2C"extra_data"%3A"[]"%7D]%2C"has_source"%3Atrue%7D

Άννα Κατσούλη Mini Bio:
Η Άννα Κατσούλη είναι ερμηνεύτρια, μουσικός και ανερχόμενη τραγουδοποιός,ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής.Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη.

Προερχόμενη από μια 12μελή υπεροπλύτεκνη καλλιτεχνική οικογένεια, τα πρώτα ερεθίσματα δόθηκαν πολύ νωρίς και στα 13 της η Άννα τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα "Ηχαγωγός" πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα,υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της.

Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού,λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις.
Επιπλέον, συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" τραγουδώντας προς ενίσχυσην φιλανθρωπικών οργανισμών. To 2018 γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ’αγάπης και του έρωτα»,που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκατ. προβολές στα social media.

Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό της cd άλμπουμ «Κρυμμένος Ουρανός»,από τη Zoe Music Ltd,όπου,εκτός από τη φωνή της ,ντύνει στιχουργικά και 3 τραγούδια. Από το 2019 η νεαρή ερμηνεύτρια περιοδεύει σε μικρές μουσικές σκηνές της Ελλάδας με προσωπικές συναυλίες,συμμετέχει σε αφηγηματικές παραστάσεις ως μουσικός/στιχουργός και βρίσκεται στο πλευρό καταξιωμένων συνθετών (όπως Ζ.Τηγανούρια,Γ.Νικολάου κ.α.) ως βασική τραγουδίστρια.

Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε από τη Zoe Music το νέο μουσικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή»,ενα mini album με διαφορετικά ηχοχρώματα και συναισθήματα,που αποτελεί εξ ολοκλήρου μια δημιουργική & αδελφική σύμπραξη,καθώς η ίδιας υπογράφει το στίχο και ο Βασίλης Κατσούλης τις συνθέσεις και ενορχηστρώσεις.

Στη δυσχερή περίοδο της πανδημίας,η Άννα Κατσούλη κατάφερε να παραμείνει καλλιτεχνικά δημιουργική μέσα από τη διοργάνωση διαδικτυακών συναυλιών (π.χ. Online Συναυλία «Κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός»,δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=M4t2enfzl6M ) ,τη συμμετοχή στη δισκογραφία («Επανασταση του 1821»,μουσική:Ζωής Τηγανούρια/στίχοι:Τ.Θεοδωρακόπουλος),τη μουσικοπαιδαγωγική (“Anna’s Kids project» : δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=1TAW0H6KEAI ) και τη συνδημιουργία νέων τραγουδιών ,του επόμενου δίσκου ,με το σταθερό συνθέτη και αδερφό της,Βασίλη Κατσούλη.
Το καλοκαίρι του 2021 τη βρίσκει να περιοδεύει με προσωπικές συναυλίες ανά την Ελλάδα,ενώ αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση του 2ου δίσκου της,με τον ταλαντούχο αδερφό & συνθέτη της,Βασίλη Κατσούλη.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!