Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Παρουσίαση δίσκου : Βασίλης Αντωνάς - Φώτα Σκιάς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο | 22 Οκτωβρίου

By Published October 11, 2021

Την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο "'Φώτα Σκιάς" παρουσιάζει ο νεοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός Βασίλης Αντωνάς, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ο Βασίλης Αντωνάς θυμάται να είναι από παιδί μπροστά από ένα πιάνο, να παίζει τις μελωδίες που του άρεσαν αλλά και να φτιάχνει τις δικές του, που αποτελούν και το υλικό του πρώτου album "Φώτα Σκιάς", στο οποίο συμμετέχουν ξεχωριστές φωνές, που ενώνουν το χθες και το σήμερα του τραγουδιού.

Ο συγκινητικός Γιάννης Κούτρας, η σπάνια εμφανιζόμενη Αιμιλία Σαρρή, ο "μακρινός ξάδερφος" Θοδωρής Κοτονιάς, η ρομαντική Πέννυ Μπαλτατζή, ο ξεχωριστός Παντελής Θεοχαρίδης, ο ηλεκτρικός Μιχάλης Κακέπης, η πολλά υποσχόμενη Μαρία Αλαμανή - Ναθαναηλίδου και ο φέρελπις ερμηνευτής Γιάννης Γεωργάνος.

Ο Βασίλης Αντωνάς ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την μουσική του πορεία, με ένα ξεχωριστό album που φανερώνει το εύρος της μουσικής του έκφρασης. Τα τραγούδια του έχουν έναν πλούσιο λυρισμό που άλλοτε εκφράζεται ρομαντικά, άλλοτε ηλεκτρικά ή ακόμα και με λαϊκό ήχο.

Παραγωγός και πολύτιμος συνεργάτης στην προσπάθεια του ο καταξιωμένος άνθρωπος της δισκογραφίας Άγγελος Σφακιανάκης, με τις ιστορικές συνεργασίες και παραγωγές που έμειναν κλασικές.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι για τον πρώτο δίσκο, έπαιξε η music coach του τραγουδοποιού, Κατερίνα Νικολούτσου, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του εγχειρήματος.
Τα "Φώτα Σκιάς" κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως

Ο Βασίλης Αντωνάς προέρχεται από τον χώρο της Ψυχολογίας και έχει εκπαιδευτεί εκτεταμένα σε Μεταπτυχιακό επίπεδο ως Ψυχοθεραπευτής και Καθοδηγητής Στελεχών (Executive Coach). Έχει εργαστεί για το Βρετανικό Σύστημα Υγείας (NHS) και είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Impact. To 2017 εκδόθηκε από την Routledge το βιβλίου του Coaching for Impact.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Ώρα έναρξης: 23:15
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Εισιτήρια: Viva.gr

"Φώτα Σκιάς" tracklisting

1. "Έρημη Πόλη" Θοδωρής Κοτονιάς
2. " Άδειες Καρέκλες" Μιχάλης Κακέπης
3. "Α bord de Νissos Chios" - Γιάννης Κούτρας
4. "Γυάλα" - Πέννυ Μπαλτατζή
5. "Στις μεγάλες αγάπες" - Παντελής Θεοχαρίδης
6. "Πριν τον Μάρτη" - Βασίλης Αντωνάς
7. "Ναυαγοί" - Γιάννης Γεωργάνος
8. "Σε ποιο κρυφτό" - Μαρία Αλαμανή-Ναθαναηλίδου & Γιάννης Γεωργάνος
9. "Χρέος" - Γιάννης Κούτρας
10. "Μαύρο Περιστέρι" - Γιάννης Γεωργάνος
11. "Σαν και πρώτα" - Αιμιλία Σαρρή & Γιάννης Κούτρας 

https://www.vassilisantonas.gr/

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!