Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

By Published November 21, 2021

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο»

Αναστασία Μουτσάτσου,Alex Sid και Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Από Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:30

Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντώνται, μια καταξιωμένη, αισθαντική ερμηνεύτρια, η Αναστασία Μουτσάτσου, ένας εξαιρετικός συνθέτης -ερμηνευτής, ο Alex Sid και ένας ταλαντούχος ηθοποιός και ερμηνευτής-αποκάλυψη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες»;
Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή ,τρυφερή αλλά και δυναμική, μουσική παράσταση!

Τα υπέροχα τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) και τη Δανάη Μιχαλάκη σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη, όπως το «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μας περιμένουν από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Για να σμίξουν επιτέλους οι φωνές μας και να γίνουν «ένα» μετά από πολύ καιρό.
Την παρέα τους θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους, καλεσμένοι - έκπληξη, αγαπημένοι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» του Αντ1 και όχι μόνο…
Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, πρώτη καλεσμένη τους, η εξαιρετική Μαρία Κίτσου.

Ωρα έναρξης: 21:30
Τιμές:
Eισιτήριο bar: 15 ευρώ
Εισιτήριο για τραπέζι: 20 ευρώ
Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876 και στο 210 9315600

Οι ενήλικοι θεατές καθώς και οι θεατές 12-17 ετών εισέρχονται στο θέατρο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με ισχύ 6 μηνών, αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας για πιστοποίηση ενός εκ των παραπάνω.
Οι ανήλικοι θεατές 12 - 17 ετών, δύνανται εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου Rapid ή PCR test.
Τα σχετικά πιστοποιητικά επιδεικνύονται εκτυπωμένα ή ηλεκτρονικά και θα σαρώνονται στην είσοδο μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής από το προσωπικό του θεάτρου.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο:
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!