Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Παρουσίαση δίσκου – Βαγγέλης Τρίγκας - Με δικά μου λόγια | 12 Φεβρουαρίου

By Published February 09, 2022

Τo Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, ο σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας

και το μουσικό του σύνολο διοργανώνουν παρουσίαση της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Με δικά μου λόγια».

Την παρουσίαση θα προλογίσει η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, η οποία θα συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Τρίγκα, την ερμηνεύτρια Μαργαρίτα Καραμολέγκου και τους μουσικούς Θόδωρο Μπρουτζάκη, Λυδία Παναγιωταρέα, Αντώνη Σίδερη και Γιάννη Νόνη.

Τα τραγούδια του ερμηνεύει η Μαργαρίτα Καραμολέγκου και ο ίδιος ο συνθέτης.
Παίρνουν μέρος: Βαγγέλης Τρίγκας (μπουζούκι, τραγούδι), Μαργαρίτα Καραμολέγκου (τραγούδι), Θόδωρος Μπρουτζάκης (πιάνο), Λυδία Παναγιωταρέα (βιολοντσέλο), Αντώνης Σίδερης (Μπουζούκι, κιθάρα), Γιάννης Νόνης (κοντραμπάσο)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Link προκράτησης: https://bit.ly/3HsqlQH

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.
Εισιτήριο: 10€ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)

Link εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/baggelhs_trigkas_-_me_dika__mou_logia_-_12-2/
Link δίσκου: https://www.ianos.gr/vangelis-trigkas--me-dika-mou-logia-cd-0526952

Λίγα λόγια για τον δίσκο
Ο Βαγγέλης Τρίγκας, σολίστ του μπουζουκιού και συνθέτης, μετά από τρεις προσωπικούς δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει με οργανικά κομμάτια του για μπουζούκι, ανοίγειμε αυτή τη δισκογραφική δουλειά ένα νέοδημιουργικό κύκλοπου περιλαμβάνει τα πρωτόλεια τραγούδια του.Με το στίχο του, που προσεγγίζει κοινωνικά κυρίως αλλά και διάφορα άλλα θέματα, καθώς και με μελωδίες που έχουν σαφείς λαϊκές καταβολές, προσπαθεί - όπως ο ίδιος αναφέρει - να δώσει συνέχεια στο λαϊκό τραγούδι, ενώ παράλληλα σαν σολίστ επιχειρεί μέσα από αυτά τα ίδια τα τραγούδια να προβάλλει το μπουζούκι με ρόλο ανανεωμένο, ενδιαφέροντα, πρωταγωνιστικό, σε ένα ευρύτερο κοινό.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Τρίγκα
Είναι σολίστας, συνθέτης, καθηγητής μπουζουκιού και μελετητής της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής. Στη μακρόχρονη καριέρα του, έχει κάνει πολυάριθμες μουσικές συνεργασίες, έχει γράψει και εκδώσει 39 σχετικά μουσικά βιβλία με κορυφαία τη “Μέθοδο για τρίχορδο μπουζούκι” και τη “Μέθοδο για τετράχορδο Μπουζούκι”, διοργανώνει σεμινάρια για το μπουζούκι, έχει ηχογραφήσει τέσσερις προσωπικούς δίσκους και δίνει μουσικές παραστάσεις στη Ελλάδα και το εξωτερικό με το μουσικό του σύνολο.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!