Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Η Μαρία Γουρζή στο www.radio-paris.gr

By Published February 12, 2017

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η Μαρία Γουρζή στο μικρόφωνο του www.radio-paris.gr στην εκπομπή ''καλημέρα  με την Αθηνά ''

11.00 - 13.00  Θα παρουσιάσουμε την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο « Άνθρωπος Κανονικός».

Βιογραφικό Mαρία Γουρζή

Η Μαρία Γουρζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια κολύμβησης .
Στην ηλικία των 6 ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της στο πιάνο. Παράλληλα ολοκλήρωσε Θεωρία μουσικής, Σολφέζ και Αρμονίες.

Το 2002-2008 έκανε μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού στην σχολή Vocal’s Art.
Το 2009-2012 συνέχισε τις σπουδές της στο τραγούδι με δασκάλα την Σοφία Βόσσου.
Η αγάπη της για το τραγούδι εκφράστηκε για πρώτη φορά, στη μουσική σκηνή « Μεταξύ μας» στην Κομοτηνή όπου ήταν φοιτήτρια.

Το 2004-2005 τραγούδησε στο πιάνο μπαρ «Νέμεσις» στον Βόλο. Σύντομα την ίδια χρονιά έγινε τραγουδίστρια του συγκροτήματος « Μουσικοί Ιχνηλάτες» κι εμφανίστηκαν ζωντανά σε μουσικές σκηνές ( στο « Λυχνάρι», στο « Βάμμα Νυκτός» κ.α.) και σε συναυλίες.

Το 2012 με τον Δημήτρη Χορταργιά δημιούργησαν τους « Σχέδιο Β» μια μπάντα που κινήθηκε σε ήχους έντεχνους και ροκ και εμφανίστηκαν ζωντανά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Σχετικά με την δισκογραφία, το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο digital single των «Σχέδιο Β» με τίτλο « Κάνε με να σ’ ερωτευτώ» σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Χορταργιά και μίξη και mastering των Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη.

Το 2012 ολοκληρώθηκε και η πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο « Ζωή που τρέχει» που διατίθεται από την « Culture Music» και από την « Disguises the project» σε ηλεκτρονική διανομή. Πρόκειται για ένα single με 4 τραγούδια, τα 3 εκ των οποίων είναι σε στίχους και μουσική του Νίκου Μεργιαλή , ενώ το 4ο σε μουσική της Σοφίας Βόσσου και στίχους δικούς της. Από την ίδια δουλειά, τον Ιανουάριο του 2012, κυκλοφόρησε από την « Μusic Liberty» ένα digital single με το τραγούδι « Ό, τι έγινε έγινε», σε στίχους και μουσική του Ν. Μεργιαλή.

Το Νοέμβριο του 2013 μετά από μία ακόμα συνάντηση με τους μουσικούς παραγωγούς- συνθέτες-στιχουργούς και ενορχηστρωτές Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη, δημιουργήθηκε η ανάγκη για μία ολοκληρωμένη δουλειά. Έτσι γεννήθηκε ο « Άνθρωπος Κανονικός» που κυκλοφορεί από την 14 Music. Πρόκειται για μία μουσική παραγωγή με 8 καινούργια τραγούδια, που περικλείει ό, τι μας λείπει αυτή την εποχή, την απλότητα, την αθωότητα, την ανθρώπινη επαφή αλλά και την αλήθεια των πραγμάτων εντελώς ανεπιτήδευτα. Ο ήχος αναβιώνει το νέο κύμα, με στοιχεία του σήμερα όμως.

Από τον« Άνθρωπο Κανονικό» ξεχώρισε κι έκανε επιτυχία στο ραδιόφωνο το τραγούδι « Τις Άδειες Τρίτες». Το τραγούδι αυτό ήταν ένα από τα τρία προτεινόμενα από τον Menta 88 για τον διαγωνισμό του jumping fish για τον μήνα Δεκέμβριο.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται με την μπάντα της με ακουστικό σχήμα. Κάποιες μουσικές σκηνές και χώροι που τους έχουν φιλοξενήσει είναι: η « Περισπωμένη» στον Βόλο, το « Sunset» στην Αλόννησο, η « Οδός Ονείρων» στην Χαλκίδα και στην Αθήνα το « Architecture Rock Café Bar», το « Γυάλινο Μουσικό Θέατρο upstage», το « The Hub Events», το « Music Tales», ο χώρος πολιτισμού « @ Ρούφ», το « The Mojo Club», το « El Verano Alea», το « Μπαράκι του Βασίλη», το « Passport Art” κ.α.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της