Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Ο Μάνος Μοναστηριώτης στο www.radio-paris.gr

By Published January 31, 2019

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα ο Μάνος Μοναστηριώτης

 θα βρίσκεται στον αέρα του Radio-Paris.gr για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο Μάνος Μοναστηριώτης είναι ένας νέος τραγουδοποιός που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε με τα ακούσματα των δεκαετιών του 80΄και 90΄, αλλά ως Επτανήσιος στην καταγωγή, του αρέσει να αναζητά τη μελωδία και τις λέξεις που μπορούν ν’ αποτυπώσουν καλύτερα στο σήμερα την απομόνωση και την παράνοια της εποχής μας.

Σπούδασε Φιλολογία και Μουσική στην Αθήνα και βιοπορίζεται ως φιλόλογος ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια μέσα από το μουσικό του σχήμα «Οι Αταίριαστοι» παίζει τ’ αγαπημένα του τραγούδια σε μικρές μουσικές σκηνές. Η ενασχόλησή του με το θέατρο, εντός κι εκτός της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας, μέσα από θεατρικές ομάδες, φανερώνει την αγάπη του για τον κοινωνικοπολιτικό λόγο, ο οποίος δίνει και το στίγμα του στην πρώτη του δισκογραφική απόπειρα με τίτλο «Να περιμένω το αύριο».

Πρόκειται για έντεκα, κιθαριστικά στη βάση τους, τραγούδια με μουσικές επιρροές από το λυρισμό και την αισθαντικότητα του ελληνικού έντεχνου αλλά και των φολκ τροβαδούρων της Δύσηςπου ηχογραφήθηκαν μέσα στο 2015.

Ο στίχος του αφηγηματικός κι όπου χρειάζεται ρομαντικός, πριγράφει την καθημερινότητα και στήνει αυτί στο μέλλον. Ίσως γι’ αυτό ήταν μοιραίο η πρώτη του δουλειά να ηχογραφηθεί σε μια ταραγμένη εποχή με τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα στην ηθική κρίση των τελευταίων χρόνων.

Ο τίτλος «Να περιμένω το αύριο» είναι άλλωστε ενδεικτικός της προσμονής για κάτι πιο αληθινό και συνειδητό.Η παραγωγή του άλμπουμ ανήκει στο δημιουργό, ο σχεδιασμός του εξώφυλλου, του ένθετου και το artwork στην Κωνσταντίνα Φόρουενώ την ενορχήστρωση και τις μίξεις επιμελήθηκε ο Κώστας Παρίσσης στο studioPraxis. Κυκλοφορεί και διανέμεται με τη μορφή cd αλλά και διαδικτυακά από τηΧρωμοδιάσταση Ε.Π.Ε/MLK. (Απρίλιος 2016)

 

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της