Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Ο Themos Apicos Rizos στο Radio-Paris.gr

By Published December 17, 2020

Ο Themos Apicos Rizos την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου καλεσμένος στην εκπομπή ΄΄Καλημέρα με την Αθηνά΄΄ 11:00-13:00 .

Θέμος “Apicos” Ρίζος – Σύντομο βιογραφικό
Ο Θέμος “Apicos” Ρίζος είναι μουσικός και DJ, ενώ ασχολείται επίσης με την παραγωγή μουσικής και βίντεο στα NMAStudios, καθώς και με τη διοργάνωση events. Έχει συνεργαστεί ως κιθαρίστας και τραγουδιστής με αρκετούς καλλιτέχνες, ωστόσο το βασικό του project είναι οι Picos Apicos and The Pina Coladas, το συγκρότημα που δημιούργησε το 2006.

Ο Apicos συμμετέχει επίσης στο συγκρότημα - tribute στους Beatles, The Peppers Beatles Tribute Band.
Η πανδημία και τα lockdown έφεραν έμπνευση στο Θέμο, που ξεκίνησε από τις πρώτες μέρες του εγκλεισμού να γράφει μια σειρά χιουμοριστικών τραγουδιών, τις «Ημέρες Καραντίνας». Στα κομμάτια αυτά τα κάνει όλα (αναγκαστικά) μόνος του: αφού του έρθει η ιδέα (συνήθως στο ντους), γράφει στίχους και μουσική, παίζει όλα τα όργανα, κάνει τις μίξεις, τα γυρίσματα και το μοντάζ των βίντεο.

Έτσι, από το Μάρτιο του 2020 έχουν προκύψει μέχρι στιγμής έντεκα κομμάτια, πολλά εκ των οποίων ξεπέρασαν τα 500.000 views συνολικά σε Facebook και YouTube. Ενδεικτικά: «Αχ Ντίνα (Η καραντίνα)», «Βγάλε τον Σκασμό (Για τον ιό)», «Σώσε τη γιαγιά», «Δώδεκα (Και δεν μειώνονται τα κρούσματα)». Το «Κρούσματα Παντού», ένα medley χριστουγεννιάτικων διασκευών με θέμα την πανδημία, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο views τις πρώτες δύο ημέρες κυκλοφορίας του.Ακολούθησε ένα δεύτερο ποτ-πουρί χριστουγεννιάτικων «κορωνο-τραγουδιών», το «Δεν τελειώνει η καραντίνα». Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το «Κουράγιο, γιατρέ μου», ένα τραγούδι αφιερωμένο στους γιατρούς και τους/τις νοσηλευτές/ριες που δίνουν τη μάχη «της πρώτης γραμμής».

Εκτός από τα παραπάνω όμως, ξεπερνώντας τις τεχνικές δυσκολίες, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown συντονίστηκε με τα υπόλοιπα μέλη των Picos Apicos and The Pina Coladas, για την εξ αποστάσεως παραγωγή ενός ακόμη κομματιού, του «Ό,τι αγαπάω είναι σε καραντίνα».
Πριν λίγο καιρό, ο Θέμος ξεκίνησε και μία νέα σειρά τραγουδιών με γενικό τίτλο «Πολύ Κακές Διασκευές». Το πρώτο βίντεο της σειράς είναι «Το Κουμπί», μια (εξαιρετικά κακή) διασκευή στο αγαπημένο “LetItBe” των Beatles.

Ο Apicos δηλώνει έκπληκτος με τη δημοσιότητα και ευγνώμων για τη αγάπη του κόσμου. Επίσης, διασκεδάζει πολύ που αρκετοί συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι στα βίντεό του εμφανίζεται μόνο ένας άνθρωπος (οι μεταμφιέσεις δεν είναι ακριβώς επαγγελματικές!). Στόχος του είναι να συνεχίσει να προσφέρει γέλιο και μετά το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού

Facebook Page:https://www.facebook.com/ThemosApicosRizos/
Instagram:@themos.apicos.rizos
YouTube channel:https://www.youtube.com/c/Apicos

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της