Print this page

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης στη μουσική σκηνή «Μουσικό Κουτί» | 28 Νοεμβρίου

By Published November 17, 2022

Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 9:00 - Είσοδος: 8€
στο πιάνο ο Άκης Μουχλιανίτης
Χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης, παίρνουν τις κιθάρες τους και με την πολύτιμη συμμετοχή του πιανίστα Άκη Μουχλιανίτη, παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την πολύχρονη δισκογραφία τους όπως «Στην πίσω τσέπη του Blue Jean», «Νυχτερινό», «Αλφάδι», «Το κοράλλι», «Αν δε μ’ αγαπάς», «Η Παραμυθένια», «Είμαι καλά», «Της καρδιάς μου οι κάκτοι», τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του Νίκου Γρηγοριάδη «Ο Βασιλιάς Της Λύπης» με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη, «Κι αν έσβησε σαν ίσκιος», «Θρήνος», «Red Roses», αλλά και τα τραγούδια των L. Cohen, Μ. Χιώτη, Β. Τσιτσάνη, T. Amos κ.α. που το μουσικό δίδυμο λατρεύει να πειράζει. Για μια εμφάνιση, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Οι δυο τραγουδοποιοί είτε μαζί , είτε χωριστά, είτε live, είτε δισκογραφικά καταθέτουν πάντα ένα εντελώς προσωπικό μουσικό ύφος και χαράζουν τη δική τους πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή.
Η Κυρμιζή, θεωρείται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχει αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια και διακρίσεις όταν συστήθηκε δισκογραφικά με το «Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα», και συνεχίζει με πάθος να διαγράφει τη δική της τροχιά με τα προσωπικά της άλμπουμ «Το παιδί με την κεραία», «Κάκτοι Ι» & «Κάκτοι ΙΙ».
Ο δε Γρηγοριάδης, έχει κερδίσει διεθνή προβολή και αναγνώριση με το οργανικό άλμπουμ «Faros», έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που κατέκτησαν τα ερτζιανά και τις καρδιές στα προσωπικά του άλμπουμ «Στη μοναξιά του φάρου» & «Αλφάδι» αλλά και στα άλμπουμ συνεργασίας με την Κατερίνα Κυρμιζή «Είναι εδώ!» & «Λάρβα» και συνεχίζει δημιουργικός στο πρόσφατο άλμπουμ με μελοποιημένη ποίηση «Ο βασιλιάς της λύπης».

Κατερίνα Κυρμιζή: τραγούδι, κλασική κιθάρα, κρουστά
Νίκος Γρηγοριάδης: τραγούδι ακουστική κιθάρα
Άκης Μουχλιανίτης: πιάνο
Γιάννης Βαφειάδης: επιμέλεια ήχου

Μουσικό κουτί, Κωνσταντινουπόλεως 70 Κεραμεικός
Τηλ. κρατήσεων 6906418034 - 6978613005

 Ακολουθήστε την Κατερίνα Κυρμιζή YouTube Facebook  Instagram

Ακολουθήστε τον Νίκο Γρηγοριάδη YouTube Facebook 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.