Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Πρόσκληση: Δείτε το 5ο Επεισόδιο & το trailer του 6ου Επεισοδίου

By Published October 22, 2020

Πρόσκληση: Δείτε το 5ο Επεισόδιο & το trailer του 6ου Επεισοδίου

Η μίνι διαδικτυακή σειρά θρίλερ - μυστηρίου ‘’Πρόσκληση’’ που προβάλλεται στο Youtube προχωράει πολύ δυναμικά και το νεανικό κοινό την έχει αγαπήσει.

Μια σειρά διαφορετική από τις συνηθισμένες με σκοτεινά μυστικά, φοβίες, τρόμος, εξαφανίσεις και μεταφυσικά φαινόμενα. Τα σχόλια για την σειρά είναι θετικά και αυτό φαίνεται στις προβολές κάτω από τα επεισόδια. Ο Α κύκλος έχεις 10 επεισόδια πρόσφατα ανέβηκε το 5ο επεισόδιο και το trailer του 6ου επεισοδίου.

Περίληψη 5ου Επεισοδίου
Η επιτυχημένη ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. συνεχίζει την εξερεύνηση στο εσωτερικό μέρος του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει! Μια εξερεύνηση που φέρνει τα μέλη της αντιμέτωπα για ακόμη μια φορά με το μεταφυσικό στοιχείο!!! Αυτό το γεγονός όμως δεν θα την εμποδίσει να επιχειρήσει ακόμα μια είσοδο στο εργοστάσιο!!! Έτσι μετά από πολύωρη έρευνα η ομάδα αποφασίζει να επιστρέψει στο γραφείο της και να εξακριβώσει με την βοήθεια της τεχνολογίας τι πραγματικά συμβαίνει σ' αυτό το τόσο αινιγματικό μέρος! Παράλληλα, ο αστυνομικός Μάκης επισκέπτονται τη βίλα του επιχειρηματία Δρακόπουλου προκειμένου να κάνουν μερικές ερωτήσεις στη μικρή Ιφιγένεια που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης!


Διανομή Ηθοποιών:
Βύρων Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δημήτρης Νέζης, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη, Cate Capasso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου

Περίληψη 6ου Επεισοδίου:
Η Κατερίνα επισκέπτεται την ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του καθηγητή Κέρμαν, καθώς και με τα περαιτέρω στοιχεία που έχουν συλλέξει τα μέλη της. Έτσι μετά από συζητήσεις, οι δύο πλευρές συμφωνούν από κοινού, να ξαναμπεί η ομάδα με τον απαραίτητο εξοπλισμό στο εργοστάσιο προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της αλήθειας! Όμως μέσα σ' αυτό το ψυχρό και σκοτεινό μέρος, θα τους ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος φέρνοντας στην επιφάνεια ένα κοινό και ίσως μοιραίο γι' αυτούς βίωμα! Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά… ξαφνικά οι επιβλητικές πόρτες του εργοστασίου κλείνουν και η περιπέτεια τώρα ξεκινάει!!!
Θα καταφέρουν τα μέλη της ομάδας να απεγκλωβιστούν από το εργοστάσιο ή θα θαφτούν ζωντανοί παίρνοντας μια για πάντα την αλήθεια μαζί τους;;;;;

Ακολουθήστε την ‘’Πρόσκληση’’ στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/Prosklisitv/
Instagram: https://www.instagram.com/prosklisiweb/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtoThMzBv0DL9HxE3tkZopw

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της