Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Τώρα στον αέρα
Loading...
×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Στάθης Νικολαΐδης

Additional Info

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη.

Σπούδασε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Ήλθε στην Ελλάδα το 1974 και τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με τον τουρισμό.
Μιλάει ελληνικά, τουρκικά, αγγλικά και γαλλικά.
Μεγάλο διάστημα διετέλεσε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Κωνσταντινουπολίτικων Σωματείων, υπήρξε διοργανωτής και παρουσιαστής θεατρικών – μουσικών εκδηλώσεων.
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Παρακολούθησε θεατρικά και τηλεοπτικά σεμινάρια στο εξωτερικό. Έλαβε μέρος σε 60 τηλεοπτικές σειρές, με τελευταία «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Συμμετείχε σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και σε πάρα πολλές αξιόλογες και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, σε Αθηναϊκά χειμερινά-καλοκαιρινά θέατρα και περιόδευσε στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως στον «Βιολιστή στη Στέγη», στην τραγωδία «Οιδίπους Τύραννος» του Εθνικού Θεάτρου με παραστάσεις σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, διάφορες πόλεις της Ελλάδας, Κολοσσαίο της Ρώμης, Νέα Υόρκη και Λατινική Αμερική. Έλαβε μέρος στη Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση «Δώδεκα παρά Δώδεκα» του Ευγένιου Τριβιζά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Επίσης σαν ηθοποιός συμμετείχε σε όπερες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Μεταξύ άλλων έκανε πολλές διαφημίσεις και σπικάζ.

Κατείχε θέση Διευθυντή Οργάνωσης και Παραγωγής τηλεοπτικών και θεατρικών παραγωγών, Διευθυντή Παραγωγής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βορείου Αιγαίου, Διευθυντή του θεάτρου «ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ», καθώς και Διευθυντή Θεατρικών Σκηνών. Σκηνοθέτησε τη Μουσικοχορευτική παιδική παράσταση «Τα Παιδιά είναι Άνθρωποι κι Αυτά». Διετέλεσε βοηθός σκηνοθέτη θεατρικής συναυλίας «Εάλω η Πόλις» στον Μυστρά με χορωδία, ορχήστρα, απαγγελίες ηθοποιών υπό την εποπτεία της Κρατικής τηλεόρασης.

Επίσης σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με τίτλο «Λάβετε Θέσεις – Έτοιμοι – Παύσατε πυρ» στη Ρωμαϊκή Αγορά, καθώς επίσης στην Τελετή Έναρξης της Διεθνούς 72ης Γενικής Συνέλευσης και Συνεδρίου CISM στο Ζάππειο, το 2017 με τη συμμετοχή 99 κρατών και με δρώμενα Ολυμπιονικών ήταν βοηθός σκηνοθέτη.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

 • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

  Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

  Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
  Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

   

  GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

 •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της