Τώρα στον αέρα

Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

 

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Εδώ τα λέμε....

Προτάσεις (930)

Μπαίνουμε στη μήτρα του αλτρουισμού, αποτινάσσουμε το φίλτρο της επιβολής, κουβαλούμε το φορτίο της στοργής,γινόμαστε συγγραφείς των θαυμάτων, φέρνουμε τον νόστο στο φως, γευόμαστε την ντοπιολαλιά, κάνουμε ένα μπιτόνι δώρο

.afisa-i-sxedia-tis-mitrotitas-kai-tou-altrouismou.jpg«Η μήτρα του αλτρουισμού». Η παρένθετη μητρότητα μπορεί να γίνει με ηθικό τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία στη γονεϊκότητα σε γυναίκες με ζητήματα υγείας, αρκεί η πολιτεία να κλείσει την πόρτα στην εμπορευματοποίηση.
«Το φίλτρο της επιβολής». Η αντίληψη πως μια γυναίκα ολοκληρώνεται μόνο διά της τεκνοποίησης και η θεώρηση περί μητρικού ενστίκτου ασκούν έντονες κοινωνικές πιέσεις και τριβές. Η μητρότητα, ωστόσο, δεν ταυτίζεται με τη θηλυκότητα.

«Το φορτίο της στοργής». Η φροντίδα, των οικογενειακών συνήθως, φροντιστών των νοσούντων συνανθρώπων μας και η κάλυψη των πολύπλευρων αναγκών τους θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα στον τόπο μας.

«Ο συγγραφέας των θαυμάτων». Η Κατερίνα Καμπανέλλη, κόρη του κορυφαίου έλληνα συγγραφέα και δραματουργού, υπογραμμίζει τη διαχρονικότητα του έργου του πατέρα της, εξηγεί πώς οδηγήθηκε να αποτυπώσει στο χαρτί τις εμπειρίες του από το στρατόπεδο συγκέντρωσης, αλλά και πώς δεν πίστευε πως μία σύμβαση, όπως εκείνη του θεάτρου, θα γινόταν το πεπρωμένο του.
«Η γεύση της ντοπιολαλιάς». Παιχνιδιάρικο και γεμάτο ζωντάνια, το δροσερό, νέο μενού του «σχεδία café» κάνει ντεμπούτο τη Δευτέρα 9 Μαΐου, γαργαλάει τον ουρανίσκο, μα, πάνω από όλα, διηγείται ιστορίες.

Αυτά και άλλα πολλά στη «σχεδία» Μαΐου (τεύχος #100), που θα βρίσκεται από αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου στους δρόμους της πόλης.

 

Page 1 of 67

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της