Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Το διαμαντένιο παλάτι του μαγικού μονόκερου

By Published December 20, 2021

Ο Πολυχώρος Αυλαία στο Πασαλιμάνι Παρουσιάζει το παραμύθι το Διαμαντένιο Παλάτι του Μαγικού Μονόκερου 

Σε κείμενα - Σκηνοθεσία και Καλλιτεχνική Επιμέλεια της Γιώτας Τζουάνη
Χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Ένα φαντασμαγορικό παιδικό μιούζικαλ , με πολύ τραγούδι και χορό που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι. Η γλυκιά , τρυφερή και καλόκαρδη Μοϊσίνα , έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο - δυσκολία και ζει πια ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της άντρα, πρίγκιπα Άλεξ , στο Διαμαντένιο Παλάτι , παρέα πάντα με τα φιλαράκια της , τα ζωάκια , τη Μαιμουδίτσα και την Λιονταρίνα , περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους .

Όμως η ευτυχία της κινδυνεύει να χαθεί για πάντα , εξαιτίας της ζήλιας της κόρης του κακού Μάγου Οζάν , που έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει για πάντα την Μοϊσίνα και να παντρέψει τον πρίγκιπα Άλεξ με την κόρη του, Άλεν . Άδικα ο πρίγκιπας θα αναζητήσει την Μοϊσίνα παντού σε όλο το βασίλειο . Τον μόνο που συναντάει στον δρόμο του είναι ένας πανέμορφος Μονόκερος ! Όμως η Μοϊσίνα πουθενά ! Ο μάγος Οζάν ζητά την βοήθεια της βασίλισσας Αριάδνης για να πραγματοποιήσει το σχέδιό του . Άραγε ποια θέση θα κρατήσει η Βασίλισσα ; Έχει πράγματι αλλάξει όπως είχε υποσχεθεί ; Και τι μυστικό κρύβει ο πανέμορφος Μονόκερος που τόσο πολύ προσέχει ο μάγος ;

Αυτά όλα θα τα δούμε να διαδραματίζονται στην παιδική Σκηνή του θεάτρου Αυλαία στο Πασαλιμάνι στο “ Διαμαντένιο Παλάτι του Μαγικού Μονόκερου “ της Γιώτας Τζουάνη .
Μια θαυμάσια ομάδα ηθοποιών , αλλά και η μουσική , τα τραγούδια ,τα σκηνικά και τα κουστούμια , ζωντανεύουν επί σκηνής ,το υπέροχο κείμενο της Γιώτας Τζουάνη , που πέραν της χαράς και της ευχαρίστησης που δημιουργεί σε μικρούς και μεγάλους που το παρακολουθούν, περνάει και πολύ όμορφα μηνύματα .

Ο « Πολυχώρος Αυλαία » είναι ΜΕΛΟΣ της ΟΜΑΔΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ της ΕΝ.Π.ΑΝ και λειτουργεί με την υποστήριξη της ΕΣΕΜΕ….

ΠΑΙΖΟΥΝ:
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ
ΙΟΥΛΙΟΣ-ΚΑΙΣΑΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΑΠΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΡΙΑ ΒΛΟΥΤΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
ΗΧΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΙ: LEO
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΠΑΡΑ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΑΥΛΑΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ – ΜΑΓΔΑ ΧΑΛΑΒΑΤΖΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ
ΣΤΟΝ "ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΥΛΑΙΑ"
2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ & ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 182
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 75λ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10.00 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 8.00 €
ΑΝΕΡΓΟΙ (με υπόδειξη κάρτα ανεργίας): 7.00 €
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (με υπόδειξη κάρτας πολυτέκνων): 7.00 €
ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΑΣ PRESS: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΑΤΕΛΕΙΑ (με υπόδειξη κάρτας ΣΕΗ): 3.00 €
Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr & στα ταμεία του Θεάτρου
www.avlaiatheatro.gr
210 42 97 771 - 690 646 16 16

*** Στον χώρο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid……
** Η παράσταση είναι Covid Free .Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση , για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης . Για παιδιά 4-17 ετών , εναλλακτικά , γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου δηλαδή self-test τελευταίου 24ωρου.
Η είσοδος γίνεται με την χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων , τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων .
Σε κάθε περίπτωση επίδοσης επίσημου εγγράφου , θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!