Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Μιλτιάδης Κολιαδήμας - Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή | Νέο Άλμπουμ

By Published March 13, 2024

Μιλτιάδης Κολιαδήμας - Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή

Κυκλοφορεί ψηφιακά και σε CD από το Ogdoo Music Group
Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου single «Πολιτισμένες Εξορίες» και λίγους μήνες μετά το πρόσφατο «Σύννεφα Δαντελωτά» που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και τους ακροατές, ο τραγουδοποιός Μιλτιάδης Κολιαδήμας μας παρουσιάζει το άλμπουμ με τίτλο «Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή», που κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε CD από το OGDOO MUSIC GROUP.

Το άλμπουμ «Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή» περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας με εξαίρεση το «Σύννεφα Δαντελωτά» (μουσική Μανόλης Ανδρουλιδάκης), τη «Νυχτερινή βόλτα» (μουσική Χάρης Κολιαδήμας) και το «Ζειμπέκικο Της Μοναξιάς» (στίχοι Γιάννης Ξηνομερίτης).

Την ενορχήστρωση του άλμπουμ και την επιμέλεια παραγωγης κάνει η Φρόσω Στυλιανού.

Ο ίδιος ο δημιουργός αναφέρει στο σημείωμα που συνοδεύει το άλμπουμ:

Αγαπημένε φίλη/φίλε
Το έργο που κρατάς στα χέρια σου το ονόμασα “Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή”…
Αν το όραμα μας, το πιστέψουμε βάθος θα γίνει πραγματικότητα…
Αυτός είναι ένας μουσικός δίσκος αποτέλεσμα ονείρων, που πήραν μορφή μετά από προσωπική εργασία και μελέτη αλλά το πιο σημαντικό είναι, πως συνδέθηκε και απέκτησε μορφή σε συνεργασία με σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής τέχνης και όχι μόνο.

Από τα 18 χρόνια μου ταξίδευα για σπουδές και μετά καριέρα στην εστίαση. Πάντα στη ζωή μου χαιρόμουν να δημιουργώ όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα στους ανθρώπους. Αυτό θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω δηλώνοντας την παρουσία μου στη ζωή.
Θα σε ταξιδέψω λίγο πιο πριν, στο 2016, εκεί που αποφάσισα να βγάλω το κοστούμι ενός προϊσταμένου εστίασης ξενοδοχείων και να οργανώσω μια συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα μου… (περίπου 4000 φίλοι φτιάξαμε μια πανέμορφη ανάμνηση…)
Είχα ήδη μέσα μου αποφασίσει πως μέσα από την τέχνη ως τραγουδοποιός θα ήθελα να συμμετέχω ενεργά, στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Στόχος μου να δέχομαι επιρροές από την καθημερινότητα του λαού μας αλλά και να χορτάσω την πατρίδα, που μου είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια.
Ζούμε σε μέρες δύσκολες και πιστεύω πως μέσα από την επικοινωνία και τη δημιουργία θα βρούμε το καινούριο μονοπάτι που θα μας οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα.
Μετά από πολλές ώρες μελέτης, γραψίματος και σβησίματος πολλών στίχων και μελωδιών ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω μια νέα συλλογή τραγουδιών με τον τίτλο “Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή”.
Μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα συνέχισα τη μελέτη φωνητικών με τη Φρόσω Στυλιανού. Επίσης σύνθεση και ερμηνεία με το Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Ήταν δυο σημαντικοί άνθρωποι που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου και τους ευχαριστώ πολύ.

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση του Δίσκου υπογράφει η Φρόσω Στυλιανού.
Το τραγούδι “Σύννεφα Δαντελωτά” που κυκλοφόρησε στα τέλη του Νοεμβρίου του 2023 επένδυσε με τη μουσική του ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.
Για να “μαγειρέψω” τις συνταγές μου, ήρθε ως θείο δώρο ο Νίκος Ασημάκης, ιδιοκτήτης του Music Art Lab Studios. Ξεπέρασε κάθε είδους δυσκολία και μέσα από αστείρευτο χιούμορ, με ένα μαγικό τρόπο οδήγησε στην εξέλιξη της παραγωγής, όντας βασικός παράγοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας του αποτελέσματος.

Μια σειρά καταξιωμένων μουσικών, έδωσαν γενναιόδωρα την τέχνη τους ώστε να επενδυθούν μουσικά αυτά τα 8 τραγούδια.
Ευχαριστώ επίσης τη Σαπφώ Ματσιώρη για όλη τη στήριξη.
Η Γιώτα Εφραιμίδου ήταν η φωτογράφος του δίσκου και τη ευχαριστώ για τη συμπόρευση.
Μέσα από αγάπη και μεράκι για τη δουλειά της, αλλά και η ταύτιση της με το περιεχόμενο του δίσκου, αποτύπωσε φωτογραφίες που έντυσαν τη δουλειά μας.
Και κάπως έτσι με πυξίδα τα χρώματα της αλληλεγγύης, της ειρήνης και του δίκαιου αγώνα θα αγαπηθούμε πάλι, θα αγαπήσουμε τον ξεχασμένο εαυτό μας και μέσα από ένα χορό ανταλλαγής ιδεών και συναισθημάτων θα γεννήσουμε κάτι νέο…
Μια ομάδα φίλων και συνεργατών ξεκινήσαμε ένα μαγικό ταξίδι και έχουμε για καύσιμα την αλήθεια, το κέφι και τη ψυχική δύναμη.
Θα ήταν χαρά μου να είσαι μαζί μας…
Καλή Ακρόαση
Μιλτιάδης Κολιαδήμας


Βρείτε τα τραγούδια στις ψηφιακές πλατφόρμες:
Spotify: https://spoti.fi/3UXdAaz
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3UUM1i0
Deezer: https://bit.ly/3Ifak2D

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της