Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items
Rate this item
(1 Vote)

Πασχαλινές λαμπάδες!

By Published April 25, 2016

Το Πάσχα πλησιάζει! Μαζί όμως έρχονται και οι καθιερωμένες υποχρεώσεις των νονών για τα σοκολατένια αυγά, τα δώρα και τις λαμπάδες.

Για να μην τρέχετε στα μαγαζιά και τα πολυκαταστήματα μην ξέροντας τι μπορεί να αρέσει στα ανίψια σας, έχουμε μία πρόταση για να διασκεδάσετε τη βαβούρα της υποχρέωσης! Οι χειροποίητες λαμπάδες είναι μία λύση τόσο οικονομική όσο και εύκολη, ενώ σας δίνει την ευκαιρία να μαζευτείτε όλοι μαζί και να γελάσετε κάνοντας χειροτεχνίες!

Σε πολλά καταστήματα μπορείτε να βρείτε κεριά σε ποικιλία χρωμάτων (λευκά, κόκκινα, κίτρινα, πράσινα) και να τα ζωγραφίσετε με πινέλο και τέμπερες! Για όσους δεν τα πάτε τόσο καλά με τις ζωγραφικές (καλά! Δεν είπαμε να κάνετε την Guernica πάνω στη λαμπάδα!) μπορείτε να κολλήσετε μία κορδέλα στριφογυρίζοντάς τη στο κερί και στο κέντρο της να τοποθετήσετε ένα εξάρτημα όπως πασχαλίτσα, λαγουδάκι ή πεταλούδα. Ακόμη είναι εξίσου εύκολο να δέσετε μία μικρή κούκλα ή αυτοκινητάκι!

Φυσικά, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε πάνω σε ένα κερί είναι απεριόριστες, αρκεί να έχετε φαντασία και όρεξη!

Τα κεριά, οι τέμπερες, οι κορδέλες και τα εξαρτήματα είναι φθηνά (Έλα! Ακόμα και στο 1ευρώ shop!) συγκριτικά με τις λαμπάδες του εμπορίου, ενώ η εμπειρία να κατασκευάσεις κάτι μαζί με τα παιδιά και γενικότερα με την οικογένειά σου είναι ανεκτίμητη! Και μην ξεχνάτε! Η Φαντασία δεν έχει φραγμούς!

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της