Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

  • REUNION THE MUSICAL

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items
Rate this item
(0 votes)

Before and Jazz

By Published September 30, 2015

Εκπληκτική ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Before and Jazz που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε θεατρικό ντοκουμέντο που πραγματεύεται τις αληθινές διαστάσεις της Jazz συνδυάζοντας την αφήγηση, τη μουσική, την υποκριτική και το χορό.

Με αφηγητή τον Πασβάντη Αντώνης και στο πιάνο το Νίκο Δρογώση το ταξίδι ξεκινά από την περίοδο της σκλαβιάς και δουλείας παραθέτοντας αληθινές μαρτυρίες σκλάβων, στους ρόλους των οποίων είναι οι Αφολάνιο Μιχάλης και Nwoke Grace, οι οποίοι μπήκαν πραγματικά στο πετσί του ρόλου και μας μετέδωσαν τα συναισθήματα του φόβου και την κοινωνικής καταπίεσης. Εν συνεχεία, μας συστήνουν την πρώτη μαύρη ποιήτρια της Αμερικής και μας ξεσηκώνουν με τον Αφρικοαμερικάνικο χορό που αποτελεί τη διατύπωση των εμπειριών ενός άλλου κόσμου. Το ταξίδι δεν έχει σταματημό καθώς περνάμε στην περίοδο του Martin Luther King, στην εποχή της jazz και του Harlem και διαπραγματεύεται τις έννοιες της Τέχνης, της Ισότητας, της Ελευθερίας και του Φασισμού.

Σε όλη τη διαδρομή από την Αφρική, στην Αμερική και πίσω στην Ευρώπη μας συντροφεύει η μαγευτική φωνή της Σοφίας Ανδριανου.

Το Before and Jazz είναι ένα έργο που δε στοχεύει μόνο στην ψυχαγωγία του ακροατή, αλλά και στην ενημέρωση και αφύπνιση απέναντι στην ξενοφοβία, το ρατσισμό του χθές και του σήμερα. «Άλλωστε τι είναι η jazz, από μία διαρκή ανησυχία;»

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της