Πληροφορίες σταθμού 2108946521 -  6937036523     6937036523 και email [email protected] 

K. BHTA - Περίεργη Ώρα

By Published February 26, 2019

K.BHTA - Περίεργη Ώρα

Μετά από ένα δίσκο και μια μοναδική συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ένα ep με προσωπικό υλικό και τίτλο “Περίεργη Ώρα” και ταυτόχρονα πραγματοποιεί μία σειρά live εμφανίσεων.
Το ep «Περίεργη Ώρα» περιλαμβάνει 3 τραγούδια και 2 οργανικά κομμάτια.

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 28/2 σε ψηφιακή μορφή και μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του Κ. Βήτα που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο τόσο σε ψηφιακό, όσο και σε φυσικό format.

Για την καινούργια του δουλειά αλλά και τις προθέσεις του για τις συναυλίες πουέρχονται ο ίδιος ο Κωνσταντίνος λέει:
“Προσπαθώ να εξελίξω τη μουσική μου ώστε να αποκτήσει την ελευθερία που θέλω να έχει, αισθάνομαι πως βρίσκομαι ανάμεσα σε διάσπαρτα στοιχεία και μέσα από εκεί αρχίζω να βρίσκω το κέντρο. Προσπαθώ η μουσική μου, όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ηχητική παραγωγή, να μεταφέρει μια ακατέργαστη δύναμη. Η «Περίεργη Ώρα» αποτελείται από συνθέσεις που γράφτηκαν το 2018, μεταφέρουν  σημειώσεις και αποσπάσματα από τη ζωή γύρω και μέσα μου ….»

To ep αυτό αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του Κ. Βήτα με την Puzzle musik στην οποία περιλαμβάνεται καινούργιο υλικό. Είχε προηγηθεί το φθινόπωρο του 2016 η κυκλοφορία του άλμπουμ Συγκατοίκηση (άλμπουμ συνεργασίας με το Artéfacts ensemble και τον Κορνήλιο Σελαμσή) το οποίο αποτελούσε ηχογράφηση της συναυλίας – ρετροσπεκτίβας με τον ίδιο τίτλο που είχε πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ηχογράφηση: StudioChips
Επεξεργασία Ήχου Amp και Mastering: Γιάννης Λαμπρόπουλος
Παραγωγή:Κ.Βήτα , Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Επόμενες συναυλίες:
Λάρισα: STAGECLUB, Παρασκευή 1 Μαρτίου
Θεσσαλονίκη: FIXFACTORY, Σάββατο 2 Μαρτίου
Αθήνα: PIRAEUS ACADEMY, Σάββατο 30 Μαρτίου

You Tube link: Περίεργη Ώρα https://youtu.be/bsJtC2eTes0
Vimeo link:Περίεργη Ώρα https://vimeo.com/319336059
Soundcloud link:Νίκι Λάουντα https://soundcloud.com/puzzlemusik/k-bhta-niki-lauda

To ep κυκλοφορεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου (download & streaming) σε i-Tunes, Spotify, Google Play, Amazon, Deezer, Tidal και πολλές άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , [email protected] 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της