Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

  • REUNION THE MUSICAL

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items
Rate this item
(1 Vote)

θερινά σινεμά | Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας | Το πρόγραμμα

By Published June 03, 2018

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κάνει τη διαφορά και φέτος το καλοκαίρι,

με τη λειτουργία τριών δημοτικών κινηματογράφων, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πλέον σινεφίλ Δήμου της χώρας! Τα τρία θερινά σινεμά της πόλης μας, διατηρούν τη ρομαντική γοητεία του παρελθόντος, ενώ παράλληλα καλύπτουν ανάγκες του παρόντος, προσφέροντας καλύτερη εικόνα και ήχο, σε συνδυασμό με ανέσεις: πολυθρόνες, τραπεζάκια, ποικιλία ποτών και εδεσμάτων, αφιερώματα και ταινίες πρώτης προβολής.

Με τρεις τουλάχιστον ταινίες την εβδομάδα, με μόλις 3ευρώ είσοδο, με 3 αίθουσες διαφορετικής φιλοσοφίας, ύφους και αισθητικής, ο Δήμος προσφέρει κινηματογράφο με άψογες τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχους, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον χωρίς διαφημιστικές ταμπέλες και θόρυβο.

CINE «ΜΕΛΙΝΑ» (Σωκράτους 65, Δραπετσώνα / 2104082530 / Γενική Είσοδος 3 ευρώ)
Ο θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα» βρίσκεται στη Δραπετσώνα, πολύ κοντά στον Πειραιά. Έχει εξαιρετική πρόσβαση, είτε με το αυτοκίνητο, είτε με λεωφορείο. Είναι ο πρώτος θερινός κινηματογράφος, του οποίου την επαναλειτουργία εγκαινίασε ο Δήμος, ύστερα από πολλά χρόνια που παρέμενε κλειστός, ενώ φέτος μπαίνει στην τέταρτη συνεχή χρονιά προβολών. Είναι 400 θέσεων και παρουσιάζει κυρίως ταινίες Α΄ προβολής, διατηρώντας, ωστόσο, μια σινεφίλ ταυτότητα στις επιλογές του, σχετικά με τις άλλες δύο αίθουσες. Είναι ο κινηματογράφος με τους περισσότερους επισκέπτες εκτός Δήμου.

CINE «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» (Βύρωνος & Χηλής, Κερατσίνι /2104317270 / Γενικής Είσοδος 3 ευρώ)
Ο θερινός Κινηματογράφος «Μάρθα Καραγιάννη» βρίσκεται στην περιοχή της Ευγένειας. Ήταν κλειστός για περισσότερα χρόνια από τον «Μελίνα», ωστόσο επαναλειτούργησε πριν από δύο χρόνια και φέτος μπαίνει στην τρίτη χρονιά προβολών, προβάλλοντας κυρίως τις πιο δημοφιλείς ταινίες. Στις 2 και 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον Έλληνα σκηνοθέτη, Παντελή Βούλγαρη.

CINE «ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ» (Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη / 2104316943 / Γενική είσοδος 3 ευρώ)
Ο θερινός Κινηματογράφος «Αλέκος Χρυσοστομίδης» είναι αμφιθεατρικός (!) και βρίσκεται εντός του Πάρκου Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη. Αυτό είναι το δεύτερο καλοκαίρι που θα ανοίξει τις πύλες του, προσφέροντας 400 θέσεις, σε ειδικά ανατομικά καθίσματα, συνοδευόμενα με μαρμάρινα τραπέζια. Δίνει έμφαση στις ταινίες παιδιά, αλλά και δράσης για όλη της οικογένεια. Επιπλέον, η ειδική διαμόρφωση των χώρων του, παρέχει στους γονείς τη μοναδική δυνατότητα, να πιουν τον καφέ ή το ποτό τους, όση ώρα τα παιδιά παρακολουθούν με ασφάλεια την ταινία.

Τι πρέπει να ξέρεις για τους 3 θερινούς κινηματογράφους του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας:
Οι αίθουσες διαχειρίζονται στο 100% από τον Δήμο, ο οποίος χρηματοδοτεί 100% και τους 3 κινηματογράφους, ορίζει το πρόγραμμα των ταινιών και προσλαμβάνει τους εργαζόμενους. Έτσι, μπορεί να διατηρεί το εισιτήριο των 3 ευρώ , χωρίς να στερείται ποιότητας και ανέσεων. Αυτό αποτελεί πολιτιστική επένδυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και μια διέξοδο στους δημότες που δεν φεύγουν για καλοκαίρι. Οι αίθουσες έχουν ποιοτικά κυλικεία, με πραγματικά προσιτές τιμές, προσφέροντας ολοκληρωμένη έξοδο. Πέρυσι το καλοκαίρι, οι κινηματογράφοι μας, άγγιξαν τα 26.000 εισιτήρια, γεγονός που δείχνει τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Στο πρόγραμμα υιοθετείται η λογική της γρήγορης εναλλαγής των ταινιών μέσα στην εβδομάδα, ακριβώς επειδή προσδοκούμε σε ένα σταθερό κοινό, το οποίο θέλουμε να έρχεται κάθε μέρα στο σινεμά. Όλα τα αφιερώματα είναι με δωρεάν είσοδο. Όλες οι αίθουσες έχουν σύγχρονες αναπαυτικές καρέκλες και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εικόνας και ήχου.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ
Πρόγραμμα προβολών Μελίνα
Πρόγραμμα προβολών Μάρθα Καραγιάννη
Πρόγραμμα προβολών Αλέκος Χρυσοστομίδης

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της