Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Rate this item
(1 Vote)

Γεωργία Συριοπούλου έκθεση ζωγραφικής "Ανακολουθίες

By Published October 28, 2017

Η Γκαλερί Blue Rose (Πλατεία Καρύτση 5), παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Συριοπούλου «ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ», η οποία αποτελείται από έργα μεγάλων και μικρών διαστάσεων, σχέδια, ακουαρέλες και ακρυλικά.

Οι ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ είναι εικόνες ανθρώπων και τοπία. Κοινό σημείο και στα δύο η απουσία. Απουσία ασυνεχής, ρηγματώδης. Οι αντιθέσεις σε αυτή την ενότητα, πότε εικαστικές, πότε αφηγηματικές, λύνονται τελικά με ανακόλουθο τρόπο, άλλοτε διαλύοντας τη συνοχή, άλλοτε πυκνώνοντας αιφνιδιαστικά. Το ρίζωμα και η διακλάδωση είτε ως ρυθμός είτε ως αφήγηση είτε ως μύθος εμφανίζονται με επιμονή.

«...Η εντύπωση της μακρινής θέας , η εντύπωση της κοντινής, η εντύπωση της γαλήνης, της μοναξιάς και της απουσίας σε περιπτώσεις και ταυτόχρονα, η υπενθύμιση του θαύματος, που δεν το θέλουμε, μα έτσι θα γίνει , θα το χάσουμε. Αν ο άνθρωπος δεν έχει την εντύπωση του «αυτό υπάρχει»; Το ερώτημα έχει συζητηθεί πολύ, όμως τα έργα της Συριοπούλου, όπως στέκονται στους τοίχους, μου θυμίζουν παράθυρα προς μια θέα που θα μείνει και εν απουσία, γι' αυτό και η περιπλάνηση ανάμεσά τους δεν είναι και τόσο εύκολη ή "διαγώνια" υπόθεση».

Η Γεωργία Συριοπούλου (Abies S.) έχει τελειώσει την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας το 1997. Διδάσκει σχέδιο και ιστορία τέχνης, έχει κάνει εικονογραφήσεις εντύπων και έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνογράφου στον κινηματογράφο.

Παράλληλα, είναι μουσικός με πτυχίο Φούγκας και δίπλωμα Σύνθεσης. Έργα της για μικρά σχήματα πνευστών και εγχόρδων έχουν ανέβει σε συναυλίες στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής.

Αυτή είναι η πρώτη της ατομική έκθεση.

Διάρκεια έκθεσης: 28/10 έως 17/11. Εγκαίνια: Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, 7-10 μμ.. Η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, και την Κυριακή από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Γκαλερί Blue Rose
Πλ. Καρύτση 5 ΤΚ 10561 Αθήνα
τηλ. 2155559691
https://www.facebook.com/bluerosebar.gr

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της