Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items
Rate this item
(1 Vote)

Κορυφαία διάκριση της Webstyles στα WebX Awards 2017

By Published February 24, 2017

H Webstyles με κορυφαία διάκριση στα WebX Awards 2017!

Δυναμική παρουσία στον νεοσύστατο θεσμό των βραβείων αριστείας για τον κόσμο του ελληνικού διαδικτύου, WebX Awards έδωσε η Webstyles λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Cooking των Best of Web Presence για τη νέα ιστοσελίδα του πολυαγαπημένου executive Chef Αλέξανδρου Παπανδρέου.

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Live του πολυχώρου gazARTE και το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης, Founder & Head Programmer της Webstyles.

Η ιστοσελίδα www.alexandrospapandreou.gr δομήθηκε με χρήση συστήματος ανοιχτού κώδικα ακολουθώντας πιστά το Brand Guideline και αξιοποιώντας στο έπακρο τις πιο σύγχρονες τεχνικές υποδομές και τεχνικές SEO της εξασφάλισε άμεσα τις πρώτες θέσεις σε μερικές από τις πιο στοχευμένες και ανταγωνιστικές αναζητήσεις της κατηγορίας.

Η διάκριση αυτή, αποτελεί για την Webstyles σημαντική ανταμοιβή των προσπαθειών για την δημιουργία πραγματικά πετυχημένων projects αλλά κυρίως αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως και οι μικρές εταιρίες μπορούν να διαχειρίζονται εξίσου πετυχημένα, σημαντικά accounts και να δημιουργούν πετυχημένες διαδικτυακές παρουσίες που ενισχύουν την αξία και τη δυναμική των Brands.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως η ιστοσελίδα κατάφερε να περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού ανάμεσα σε δεκάδες άλλες συμμετοχές και ήταν η μοναδική στην κατηγορία που συγκέντρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία, εξασφαλίζοντας για την Webstyles μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Περισσότερα στη σελίδα http://webstyles.gr/index.php/el/blog/latest-news/134-webx-awards-2017

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της