Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Rate this item
(0 votes)

Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού - Μην φοβάσαι να μιλήσεις είμαστε μαζί σου!

By Published February 21, 2021

Μην φοβάσαι να μιλήσεις είμαστε μαζί σου!

Σε μια εποχή που η κρίση της πανδημίας έχει αλλάξει τα δεδομένα έτσι όπως τα ξέραμε, που δεν γνωρίζουμε πως θα είναι το αύριο ειδικά για εμάς τους νέους, ήρθαν οι μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν δεχτεί σεξουαλική ή λεκτική παρενόχληση. Μια κοινωνία που χρόνια βρίσκεται στο μηδέν αρχίζει μάλλον να φανερώνεται.

Ως νέοι θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα αξιοκρατικά να μπορεί να αναρριχηθεί στο στόχο που θέτει και όχι να δέχεται αυτό που όλοι μας συζητάμε, ότι για να ανέβεις ή πρέπει να δεχτείς τις αρρωστημένες διαθέσεις κάποιων ή να έχεις κάποιον γνωστό κάπου. Δεν μιλάμε μόνο για τους βιασμούς αυτούς κάθε αυτούς αλλά για τη σαπίλα ενός ολόκληρου συστήματος που όλοι μας συντηρούμε και ειδικότερα αυτοί που είναι σε θέσεις ευθύνης.

Όλοι μπορούν να δεχτούν αυτή τη σωματική, συναισθηματική ή λεκτική βία, γυναίκες και άνδρες, γυναίκες από άνδρες, γυναίκες από γυναίκες, άνδρες από άνδρες αλλά και άνδρες από γυναίκες. Πόσες γυναίκες ή κορίτσια καθημερινά δέχονται σεξουαλική παρενόχληση ή δέχονται υποτίμηση λόγω της γυναικείας τους φύσης; Πόσοι άνδρες ή αγόρια δέχονται σεξουαλική ή λεκτική παρενόχληση;

Οι μορφές της βίας είναι πολλές και προς όλους!!! Λέμε όχι σε αυτή τη κοινωνία, λέμε όχι στη καταστροφή της ψυχικής υγείας τόσων ανθρώπων επειδή κάποιοι έχουν λανθασμένη και αρρωστημένη κοινωνική συμπεριφορά. Λέμε ναι στην ισότητα όλων, στην δυνατότητα να ζουν όπως ακριβώς θέλουν γυναίκες και άνδρες χωρίς κανείς ποτέ να τους αγγίξει για αυτό που είναι. Ζητάμε αξιοκρατία και καθαρότητα σε όλα!

Θέλουμε να πούμε ότι κάθε περιστατικό έχει τη δική του βαρύτητα, έχει τη δική του σημαντικότητα και είναι μοναδικό. Μην φοβάσαι να μιλήσεις είμαστε μαζί σου! Ο καθένας μας μπορεί να έχει βρεθεί ή θα βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Μην νιώθεις ντροπή και φόβο.
Μην γίνεσαι υποχείριο τους.
Σταμάτησε το!!!!

Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/NeaGeniaOX/
τηλ. +30 694 646 4764
Credits: φωτογραφία, ιδέα και επιμέλεια Νίκος Τουρβάς.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της