Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Spirtokouto The Band

By Published May 23, 2021

Το ταξίδι συνεχίζεται για τους Σπιρτόκουτο!

Μετά το ΕΡ τους “Ανάμεσα στα γέλια“ που κυκλοφόρησε το 2014, έρχεται στο προσκήνιο η νέα αναζήτηση που ακροβατεί σε ψέμα και αλήθεια, σε σπασμένους καθρέφτες και χαιρέκακες βολές, σε χαμόγελα και θαλασσινές ματιές, σε άδικα ταξίδια και λόγια φτηνά.


Η νέα ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο ‘’Αντανάκλαση‘’ είναι πλέον έτοιμη και διαθέσιμη να σας ταξιδέψει σε κόσμους χωρίς δικαιολογίες, γεμάτη με ήχους ροκ, πανκ, μεταλ, swing, μελαγχολικούς, χαρούμενους και πάντα με την δική τους ταυτότητα.

Η ιστορία της μπάντας Σπιρτόκουτο ξεκινάει στο Αιγάλεω από τα λυκειακά χρόνια, πίσω στο 2003, όπου οι πρώτες ιδέες άρχισαν να γεννιούνται. Ο Γιώργος έγραφε στίχους και τους έδινε στον Μάκη που τους έδινε μουσική υπόσταση. Καθώς ο καιρός περνούσε οι ανησυχίες ωρίμαζαν και ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Το σχήμα ήρθαν να συμπληρώσουν ο Άρης και ο Νίκος. Με αυτή τη σύνθεση (Μάκης - Κιθάρα/Φωνή, Γιώργος - Μπάσο, Άρης - Κιθάρα, Νίκος - Τύμπανα) το 2012 το Σπιρτόκουτο πήρε σάρκα και οστά και προσθέτοντας τον Γιάννη(Κιθάρα) στο παζλ , ετοιμάζεται να μοιραστεί τις μουσικές του αναζητήσεις.

Το 2013 βρήκε την μπάντα να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο χώρο των live και ηχογραφήθηκε το τραγούδι "Ηδονή", μελοποίηση του ομώνυμου ποιήματος του Κ.Π Καβάφη. Το Νοέμβρη του 2014 κυκλοφορεί η πρώτη δουλειά, αποτελούμενη από 5 τραγούδια, με τίτλο ’’Ανάμεσα στα γέλια’’. Το καλοκαίρι του 2015 αποχωρεί από την μπάντα ο Γιάννης, για προσωπικούς λόγους, και μπαίνει δυναμικά στην παρέα μας ο Αλέξανδρος Πατραγάς με την κιθάρα του!!

Τον Ιανουάριο του 2019 κυκλοφορεί η νέα δουλειά με 11 τραγούδια και τίτλο ‘’Αντανάκλαση’’ ενώ μια ακόμη αλλαγή συμβαίνει στις κιθάρες με τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου να παίρνει τη σκυτάλη από τον ντόκτορ πλέον Άρη! Με πολύ όρεξη οι Σπιρτόκουτο παρουσιάζουν την ‘’Αντανάκλαση’’ τους εκεί έξω!


Οι Σπιρτόκουτο είναι:

Μάκης Ράπτης - Φωνή
Γιώργος Κάτρης - Μπάσο
Νίκος Διδυμόπουλος - Τύμπανα
Αλέξανδρος Πατραγάς – Κιθάρα
Παναγιώτης Αλεξάνδρου - Κιθάρα
Άρης Πλαΐτης – Κιθάρα ( σπέσιαλ μέλος! )

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της