Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Γιώργος Μπίλιος & Νίκος Γερακάρης – Η Τρύπα

By Published May 03, 2022

Μετά την κυκλοφορία της «δικής του» Σκονισμένης Ελπίδας με την Ευτυχία Μητρίτσα, ο Γιώργος Μπίλιος

επέλεξε αυτή τη φορά να συνεργαστεί με τον τραγουδοποιό Νίκο Γερακάρη, ερμηνεύοντας το νέο κομμάτι του, σε ένα πρωτότυπο πάντρεμα δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων.

«Η Τρύπα» είναι η 2η κυκλοφορία του Νίκου Γερακάρη (στίχοι - μουσική), με τη φωνή του ερμηνευτή Γιώργου Μπίλιου αυτή τη φορά και την ενορχήστρωση του εξαιρετικού Άκη Μουχλιανίτη. Πρόκειται για ένα τραγούδι με έντονα τα στοιχεία μιας rock - blues μπαλάντας, δίνοντας στους ιδιαίτερους στίχους μια επιπλέον βαρύτητα στην ποιητική τους ακροβασία.

Ο Γιώργος Μπίλιος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε marketing, ενώ εργάζεται στην διαφήμιση. Εδώ και 15 χρόνια έχει εμφανιστεί με επιτυχία σε κεντρικές αθηναϊκές σκηνές και έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Μαρία Φαραντούρη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Θεοδοσία Τσάτσου και η Μελίνα Τανάγρη. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Διακόπτης» κυκλοφόρησε το 2018, ενώ συνεχίζει δισκογραφικά με 4 επιπλέον singles έως τώρα . Είναι ο εμπνευστής και κύριος εκφραστής του αφιερώματος στον David Bowie, με την Heroes tribute band. Γνωστός ως frontman του αγγλόφωνου σχήματος Amnesia Pills, με τους οποίους συμμετείχε στο Rockwave Festival το 2017. Σχετικά με την συνεργασία του με τον Νίκο Γερακάρη, δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Με κέρδισε η ευγένεια και το πάθος του Νίκου για το τραγούδι γενικότερα. Η τρύπα έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που με κέντρισε από το πρώτο άκουσμα.»

Στο πρώτο τραγούδι της νέας συνεργασίας, την χαρακτηριστική ερμηνεία του έχει χαρίσει ο Γιώργος Μπίλιος σε στίχους και μουσική του Νίκου Γερακάρη. Την ενορχήστρωση, ηχογράφηση, μίξη και mastering έχει κάνει ο Άκης Μουχλιανίτης και συμμετέχουν οι μουσικοί: Βασίλης Χατζιλουκάς κιθάρες, Οδυσσέας Τσάκαλος τύμπανα, Χάρης Κελλάρης μπάσο και Άκης Μουχλιανίτης πιάνο - πλήκτρα. Την φωτογραφία του εξωφύλλου τράβηξε η Μαρίζα Καψαμπέλη, την επικοινωνία ανέλαβε η Action Εστί, ενώ τα γραφιστικά επιμελήθηκε ο ίδιος ο Νίκος Γερακάρης.
Το τραγούδι «Η Τρύπα» με διεισδυτικό τρόπο προσπαθεί να αποτυπώσει την εσωτερική κατάδυση στα μύχια της ψυχής και την απόφαση που τελικά ποτέ δεν ξέρουμε αν θα έρθει.

Ακολουθήστε τους στα social media:
Γιώργος Μπίλιος:
https://www.facebook.com/georgebiliospage
Νίκος Γερακάρης:
https://www.facebook.com/NikosGerakarisMusic

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της