Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Αγγέλω Σφέτσου - Κόκκινη φανέλα

By Published May 23, 2022

H ταλαντούχα ερμηνεύτρια παρουσιάζει το νέο της τραγούδι

Η Αγγέλω Σφέτσου, ερμηνεύτρια της νέας γενιάς με διακριτό τρόπο ερμηνείας και μεγάλες φωνητικές δυνατότητες, μας παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο « Κόκκινη φανέλα» σε μουσική που υπογράφει ο καταξιωμένος δημιουργός Σταύρος Σιόλας και τους στίχους ο σημαντικός στιχουργός Σταύρος Σταύρου.

Η «Κόκκινη φανέλα» αποτελεί το τρίτο single από το ολοκληρωμένο album της Αγγέλως Σφέτσου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Είχαν προηγηθεί η εξαιρετική μπαλάντα «Βρες έναν τρόπο» σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Πόλυ Κυριάκου και το «Ουράνιο Τόξο» σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Παναγιώτη Στράκαρη.

Η «Κόκκινη φανέλα» μιλά με τρόπο πρωτότυπο και συγκινητικό για την απουσία και τη μνήμη που φωλιάζει στα πιο ασήμαντα καθημερινά πράγματα. Παραμονεύει να ζωντανέψει και να δώσει πάλι σώμα και υπόσταση σε αυτόν που λείπει. Η Αγγέλω Σφέτσου ερμηνεύει υποδειγματικά, αποδίδοντας με θεατρικότητα και ευαισθησία τον δραματικό τόνο, με τον οποίο οι δημιουργοί έχουν ανάγλυφα αποτυπώσει τη λύπη αυτού που δεν μπορεί παρά μόνο να θυμάται και να ελπίζει σε μία αμφίβολη επιστροφή.


Η ενορχήστρωση έγινε από τον Κώστα Παρίσση και τον Αλέξανδρο Κούρο, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κώστα Παρίσση στο Studio Praxis.
Έπαιξαν οι μουσικοί Κιθάρες: Κώστας Παρίσσης,Κρουστά: Κωνσταντίνος Καλατζής, Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας, Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηιορδάνου, Ηλεκτρικό Κόντρα μπάσο: Χρήστος Τζελεπόπουλος.

Τη μακέτα του εξωφύλλου έχει σχεδιάσει ο Ηρακλής Σιβιτανίδης.
Το τραγούδι «Κόκκινη φανέλα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/kokkinifanela

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της