Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Δανάη Παπαδοπούλου & Άγης Παπαπαναγιώτου – Αγάπης ιστορία

By Published June 08, 2022

Η Δανάη Παπαδοπούλου είναι μια νέα τραγουδοποιός που παρουσιάζει σε μορφή singles ένα κύκλο δικών της τραγουδιών.

Το "Αγάπης Ιστορία" είναι η νέα κυκλοφορία της.

Είναι ένα ερωτικό μπολερό, σε μουσική δική της και στίχους της Ανθούλας Αθανασιάδου,. Είναι ένα ντουέτο, μια συνομιλία των αγαπημένων.
Το ερμηνεύουν η Δανάη Παπαδοπούλου με τον φέρελπι Άγη Παπαπαναγιώτου, Το τραγούδι ηχογραφήθηκε με ταυτόχρονη εγγραφή όλων των μουσικών. Στην ενορχήστρωση του κομματιού συνέβαλλαν όλοι οι μουσικοί με την ερμηνεία τους: ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Νίκος Κόχιλας στο βιολί, ο Κώστας Γεράκης στην κιθάρα και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο.


Το βίντεο του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Πάνος Ηλιόπουλος.
Η «Αγάπης Ιστορία» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί η Δανάη .Το πρώτο ήταν το «Άνθρωπος ανάποδος» σε μουσική και ερμηνεία δική της και στίχους της Ανθούλας Αθανασιάδου.
Η Δανάη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι μουσικός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.
Προέρχεται από καλλιτεχνικούς γονείς. Πατέρας της είναι ο «Οπισθοδρομικός» συνθέτης και τραγουδιστής Θοδωρής Παπαδόπουλος και μητέρα της η συγγραφέας στιχουργός Ανθούλα Αθανασιάδου.
Είναι απόφοιτος του Π.Μ.Γ.Λ.Π. και του τμήματος μουσικών σπουδών του Καποδιστριακού. Παίζει νέι και πιάνο και τραγουδάει επαγγελματικά από το 2004. Έχει ασχοληθεί με τη μουσική στην κοινότητα (community music) και τη μουσικοθεραπεία.

Έχει σπουδάσει φωνητική με τη Μίρκα Γεμεντζάκη και έχει ασχοληθεί με το τραγούδι στα πλαίσια της αστικής λαϊκής μουσικής και της δημοτικής παράδοσης. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μουσικούς και ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού (Μπάμπης Τσέρτος, Βασίλης Σκούτας, Ασπασία Στρατηγού, Θοδωρής Μέρμηγκας, Ντένια Κουρούση, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ζαχαρίας Καρούνης, Νίκος Τατασόπουλος, Χρήστος Κωνσταντίνου, Λιζέτα Καλημέρη, κ.α.).

Έχει εργαστεί εκτενώς ως εκφωνήτρια στο χώρο της διαφήμισης, από την ηλικία των 5 ετών μέχρι σήμερα και επίσης διδάσκει θεωρητικά της μουσικής, τραγούδι και χορωδία. Για τρία χρόνια εργάστηκε στη διαπολιτισμική χορωδία polyphonica μαζί με δύο συναδέλφους, στη διδασκαλία και τη διεύθυνση της χορωδίας.
Γράφει μουσική και στίχο από πολύ μικρή ηλικία κι έχει ασχοληθεί με πολλά διαφορετικά είδη σύνθεσης και ενορχήστρωσης. Έχει κατασταλάξει σε ένα ύφος που ενσωματώνει ετερόκλητα στοιχεία: μουσικές παραδόσεις ( Ελλάδας, Ανατολής, Μεσογείου και Βαλκανίων) με την δυτική μουσική (στα πρότυπα της κινηματογραφικής και σκηνικής μουσικής).
Κυκλοφορία: Μικρός Ήρως p&c 2022

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της