Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Δημήτρης Ζερβουδάκης & Γεωργία Νταγάκη στο ΙΛΙΟΝ Plus

By Published February 07, 2022

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Γεωργία Νταγάκη στη μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ Plus στην Αθήνα, τα Σάββατα 12, 19 & 26 Φεβρουαρίου.

Οι δύο καλλιτέχνες κλείνοντας ακριβώς δύο χρόνια συνεργασίας συνεχίζουν να σμίγουν τις φωνές και τα τραγούδια τους, έχοντας βασικό μέλημα την αλληλεπίδραση με το κοινό.

Έχοντας μοιραστεί σκέψεις και στιγμές κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής τους σύμπραξης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Γεωργία Νταγάκη παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση ανανεωμένη, επιλέγοντας αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο της καλλιτεχνικής τους πορείας.

Με έντονη την ανάγκη τους για επικοινωνία, ενώνουν τις φωνές τους πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας ο ένας τα τραγούδια του άλλου, παρουσιάζοντας ένα μουσικό αφήγημα με δυναμικές εναλλαγές στο ρυθμό και το συναίσθημα.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης είναι ένας ερμηνευτής και τραγουδοποιός μοναδικής κοπής, με επιβλητική σκηνική παρουσία, που έχει αφήσει έντονο στίγμα από το ξεκίνημα του με τους ιστορικούς “Νέους Επιβάτες” και κατόπιν με τις προσωπικές δουλειές του και συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές. Φωνή αισθαντική που έχει αφομοιώσει τόσο τις ροκ επιρροές του όσο και τις ισχυρές καταβολές της παραδοσιακής, ρεμπέτικης και λαϊκής μας μουσικής. Η διάδραση με το κοινό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των παραστάσεων του. Το διάστημα που μας πέρασε παρουσίασε την τελευταία του δισκογραφική πρόταση με τίτλο «Του Τρελού η Ανάσα» λαμβάνοντας μεγάλη αποδοχή από το κοινό.

Η Γεωργία Νταγάκη είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνις που κατόρθωσε με ένα παραδοσιακό όργανο, όπως είναι η κρητική λύρα, να καταξιωθεί καλλιτεχνικά σε διεθνές επίπεδο. Με τη δεξιοτεχνία της και την δυναμική παρουσία συμμετείχε σε διεθνείς παραγωγές συνεργαζόμενη με τον EricBurdon, τους Gordon Gano & Violent Femmes και τον Goran Bregovic, ντύνοντας με ελληνικό χρώμα μεγάλα τραγούδια της rock, τόσο σε live εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία τους. Τον Μάρτιο του 2021 παρουσίασε τον τρίτο προσωπικό δίσκο με τίτλο «Pathos» στο οποίο προλαμβάνονται τραγούδια από προσωπικές νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερες διασκευασμένες επανεκτελέσεις.

Συμμετέχουν:
Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα)
Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα)
Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο)
Γιώργος Μακρής (πνευστά)
Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρες)
Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Σάββατα 12, 19 & 26 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 22:00
Στην παράσταση επιτρέπονται μόνο καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.
Τιμή Εισόδου: Καθήμενοι (Τραπέζι): 15 €

Προπώληση εισιτηρίων: από το Viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.
link προπώλησης: https://www.viva.gr/.../dimitris-zervoudakis-georgia.../

Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (μπύρα / κρασί) ή 10€ (ποτό).
Φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα): 30€ / Φιάλη ποτού (ανά τέσσερα άτομα): 65€
Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.
Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.
Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες - Κρατήσεις:
2108824383, 6983600510
Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της