Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Καλοκαίρι, τοπία, γεωγραφία και πάστα σεράνο… Τι κοινό έχουν?

By Published June 09, 2021

Το καλοκαίρι, η πιο ωραία εποχή του χρόνου, έφτασε και έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τα νέα μας βιβλία!


Στην ελληνική πεζογραφία, η πολυγραφότατη, ευρηματική και ταλαντούχα Αλκυόνη Παπαδάκη επιστρέφει με Τα όμορφα τοπία της Κόλασης. Tι να πρωτοπεί κανείς για ένα ακόμα αριστούργημα της εμβληματικής συγγραφέως, που μιλά κατευθείαν στην ψυχή γεμίζοντάς την εικόνες. Πάντα θα υπάρχει λόγος τα τοπία της Κόλασης να είναι... όμορφα. Αρκεί να το δεις.

Η Πάστα Σεράνο, το πρώτο μυθιστόρημα του Τάκη Ζαχαράτου, είναι μια αφήγηση βγαλμένη κατευθείαν από τη ζωή, η οποία θα σας εκπλήξει και θα σας συγκινήσει. Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό ξεδιπλώνοντας ακόμα ένα ταλέντο του, αυτό του συγγραφέα, και μας καλεί να ταξιδέψουμε μέσα από τις συγκινητικές σελίδες του πρώτου βιβλίου του. (Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί στην Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ.)

Φυσικά δεν μπορούμε να μην είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τα δύο ακτίβιτι μπουκ από το «Γεωγραφία είναι πολύ κουλ!»! Μπορεί μία σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στη γεωγραφία να γίνει ό,τι πιο επιδραστικό αυτή τη στιγμή στα ελληνικά social media; Μπορούν οι διαχειριστές της όχι απλώς να μοιράζονται γνώση αλλά και το πάθος τους για αυτή και σε λιγότερο από δύο χρόνια να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 280.000 ανθρώπους; Αυτό έχει πετύχει η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ, μια σελίδα με πρωτότυπο τίτλο, δημιουργία του πιο κουλ Γεωγραφόπουλου! Τα βιβλία αυτά, φτιαγμένα από την ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα, είναι πιστά στην αισθητική της, στο χιούμορ, στις γνώσεις για τη γεωγραφία και τον κόσμο, και φυσικά στη διαδικασία απόκτησης αυτών των γνώσεων, μέσα δηλαδή από έρευνα στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Γιατί η γνώση είναι υπέροχη, αλλά θέλει και λίγο κόπο για να αποκτηθεί!

Στην ξένη πεζογραφία, Ο Προφήτης, το αθάνατο αριστούργημα του Χαλίλ Γκιμπράν, έρχεται σε μια νέα έκδοση, εμπλουτισμένη με περισσότερα από 150 ανέκδοτα ως τώρα ποιήματα και ρήσεις του δημιουργού. Η παρούσα έκδοση είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί περιλαμβάνει επίσης άγνωστα κείμενα του Γκιμπράν που ο Dalton Hilu Einhorn εντόπισε το 2017 στα αρχεία Γκιμπράν/Χάσκελ στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα.
Το Κτήνος της Leticia Sierra δεν είναι μόνο ο τίτλος ενός σπουδαίου μυθιστορήματος, αλλά και μία ένδειξη του τι θα συναντήσετε μέσα σ’ αυτό. Το πτώμα ενός ευυπόληπτου άντρα βρίσκεται σε μια κακόφημη περιοχή. Η κοινωνία συνταράσσεται. Η δημοσιογράφος Ολίβια Μαράσα και ο αστυνόμος Κάστρο θα βρεθούν στα ίχνη της λύσης. Ή έτσι νομίζουν...

Η Γυάλινη Πεταλούδα της Katrine Engberg, συγγραφέα του συναρπαστικού θρίλερ Η Ένοικος, θα σας μεταφέρει στην Κοπεγχάγη με πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά τους Κέρνερ και Βέρνερ. Ένα φαινομενικά τέλειο υγειονομικό σύστημα σε αποσύνθεση. Ένα πτώμα έρχεται στην επιφάνεια. Θα βρεθεί άραγε η αρχή του νήματος;
Στην κατηγορία Ψυχολογία–Προσωπική Ανάπτυξη, μετά την παγκόσμια επιτυχία του Ανάμεσα σε Ηλίθιους, ο Thomas Erikson επιστρέφει με το Ανάμεσα σε εμπόδια για να ρίξει μια ολιστική ματιά σε εμπόδια διαφορετικών ειδών – προβλήματα στην εργασία και στο σπίτι, οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, τρελοί γείτονες, ισχυρές συγκρούσεις…

Στην ίδια κατηγορία, μετά την επιτυχημένη πορεία του Grow, μια ομάδα ανθρώπων σε καίριες θέσεις ευθύνης έρχεται να μιλήσει για την αποτυχία στο δεύτερο βιβλίο της σειράς. Στο Grow 2 για πρώτη φορά επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, μοναχοί και άνθρωποι του κλήρου, καθηγητές και στελέχη της εκπαίδευσης, των ενόπλων δυνάμεων, επαγγελματίες των Σωμάτων Ασφαλείας και της υγείας μιλούν μέσα από τις ιστορίες τους για το τι δεν πρέπει να κάνουμε ή να επαναλάβουμε.

Στην κατηγορία Ιστορία–Φιλοσοφία–Πολιτισμοί, το βιβλίο Επίκουρος - η τέχνη της ευτυχίας εμπνέει και διαφωτίζει, αντλώντας από την αρχαία σοφία εξαιρετικά επίκαιρα διδάγματα και προσφέροντάς μας έναν νέο τρόπο να αντιληφθούμε τι είναι σημαντικό στη ζωή.

Στην παιδική λογοτεχνία, έρχεται το Διάστημα στη σειρά «Το μεγάλο βιβλίο των απαντήσεων». Όλες οι παιδικές απορίες για το διάστημα λύνονται σε ένα πρωτότυπο διαδραστικό βιβλίο με κρυμμένες απαντήσεις.
Τέλος, στη σειρά «Φανταστικά τατουάζ» οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τις Ζωγραφιές με πειρατές και τις Ζωγραφιές με πριγκίπισσες.
Καλή ανάγνωση!

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της