Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ

By Published June 03, 2018

Η ταινία Loving Pablo/Αγαπώντας τον Πάμπλο, που βασίζεται στο βιβλίο Αγαπώντας τον Πάμπλο,

μισώντας τον Εσκομπάρ βγαίνει στις αίθουσες στις 21/06

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ερωτική ιστορία του διαβόητου «βαρόνου» της κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ με την Κολομβιανή τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Μπιρχίνια Μπαγέχο. Το πληθωρικό κινηματογραφικό ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ ενσαρκώνουν τον Πάμπλο Εσκομπάρ και την Μπιρχίνια Μπαγέχο, την ιστορία των οποίων αφηγήθηκε η Μπιρχίνια Μπαγέχο στο βιβλίο της Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ, το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ (ημερομηνία πρώτης έκδοσης Δεκέμβριος 2016).

Συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης:
Τον Ιούλιο του 2006 ένα αεροπλάνο του DEA μετέφερε την Μπιρχίνια Μπαγέχο μακριά από την Κολομβία. Η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο γιατί ήταν μάρτυρας-κλειδί στις δύο πιο σημαντικές δίκες του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα στη χώρα της: στη δίκη για τη δολοφονία ενός υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας και στη δίκη για την κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου, όπου έχασαν τη ζωή τους περίπου εκατό άτομα, μεταξύ άλλων δικαστές, αντάρτες και πολίτες.

Το βιβλίο αυτό είναι η παθιασμένη ιστορία ενός έρωτα που μετατράπηκε σε χρονικό φρίκης και ντροπής, και περιγράφει την εξέλιξη ενός από τα πιο διαβολικά εγκληματικά μυαλά της εποχής μας: την ικανότητά του να προκαλεί τρόμο και να προάγει τη διαφθορά, τους δεσμούς ανάμεσα στις παράνομες δουλειές του και σε διάφορους κρατικούς άρχοντες, τις δολοφονίες υποψηφίων για την προεδρία και τον πόλεμο που βύθισε όλη τη χώρα στο σκοτάδι. Το Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ είναι μια μοναδική προσωπική ματιά στον χαρακτήρα και στη ζωή του θρυλικού βαρόνου των ναρκωτικών, γεμάτη λάμψη αλλά και διαποτισμένη από τη λαχτάρα της ηρωίδας για επιβίωση, ενώ δε λείπει και το χιούμορ. Η Μπιρχίνια Μπαγέχο διηγείται αυτή τη σκληρή ιστορία όπως κανένας άλλος δε θα μπορούσε να το κάνει.

Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία Πρώτη Έκδοση: Δεκέμβριος 2016 Μεταφραστής: Θεοδώρα Δαρβίρη
ISBN: 978-618-01-1831-5 ISBN e-book: 978-618-01-1832-2 Σελίδες: 512 Τιμή : 17,70 € Τιμή e-book: 13,99 €

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η ΜΠΙΡΧΙΝΙΑ ΜΠΑΓΕΧΟ ήταν τηλεπαρουσιάστρια στην Κολομβία και μοντέλο που εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Το 1982 γνώρισε τον Πάμπλο Εσκομπάρ, έναν μυστηριώδη τριαντατριάχρονο πολιτικό που, στην πραγματικότητα, κινούσε τα νήματα ενός ασύλληπτα πλούσιου κόσμου, όπου μεγάλο μέρος της αδιάλειπτης ροής χρήματος –προερχόμενου από το εμπόριο κοκαΐνης– διοχετευόταν σε φιλανθρωπικά έργα και σε προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων για την προεδρία, τους οποίους επέλεγε ο ίδιος.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της