Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Rate this item
(1 Vote)

fylladiomat.gr

By Published August 07, 2018

Το fylladiomat.gr είναι μια νέα σελίδα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε!

Μπείτε τώρα πριν ξεκινήσετε τα καθημερινά σας ψώνια. Στο fylladiomat.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα φυλλάδια προσφορών των καταστημάτων που σας ενδιαφέρουν απλά με ένα κλικ!

Στη σελίδα μας συγκεντρώνουμε καθημερινά όλα τα νέα φυλλάδια με προσφορές προκειμένου να μη χάνετε κανένα! Επισκεφθείτε τη σελίδα μας και περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα βρίσκοντας ό,τι αναζητάτε!

«Ξεφυλλίστε» τα πιο πρόσφατα φυλλάδια προσφορών όλων των σούπερ μάρκετ όπως «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Λιντλ» και άλλα.

Στο φυλλάδιο ματ σας περιμένει μια μεγάλη γκάμα φυλλαδίων με προσφορές όλων των κατηγοριών.

Γρήγορα και εύκολα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε ανάλογα με το είδος του καταστήματος. Επιλέγοντας καθεμία από τις κατηγορίες «Υπεραγορές», «Ηλεκτρονικά», «Σπίτι και Κήπος», «Ένδυση, Υπόδηση, Αθλητικά», «Καλλυντικά και Αρώματα» και «Άλλος» εμφανίζεται η λίστα με τα καταστήματα που έχουν φυλλάδια με τρέχουσες προσφορές αλλά και παλαιότερα φυλλάδια προσφορών.

Ανάμεσά τους θα βρείτε προσφορές από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, LIDL, Bazaar, Market in, My market, The Mart, Γαλαξίας, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Μασούτης, Κωτσόβολος, Media Markt, Public, Πλαίσιο, Ikea, JYSK, Leroy Merlin, Polihome, Praktiker, Vicko, Admiral Bershka Doca, H&M, Intersport, Tommy Hilfiger, Zara, Avon, Hondos Center, LR Health & Beauty, Coffee Island, Jumbo, Manessis, Mothercare, Orchestra Ryanair, Tupperware και άλλα.

Στην αρχική μας σελίδα εμφανίζονται πάντα, για δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση, τα πιο πρόσφατα φυλλάδια με τις τρέχουσες προσφορές καθώς και οι ημερομηνίες ισχύος ώστε να ξέρετε το χρονικό περιθώριο που έχετε προκειμένου να προβείτε σε κάποια αγορά. Με αυτό τον τρόπο είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τρέχουσες προσφορές και δε χάνετε καμία και όλα αυτά απλά με ένα κλικ! Μπορείτε να δείτε επιπρόσθετα εάν το κατάστημα που σας ενδιαφέρει έχει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών καθώς και πόσα παλαιότερα φυλλάδια προσφορών έχει κυκλοφορήσει στο αρχείο φυλλαδίων.

Μέσα από την περιήγησή σας μπορείτε να εντοπίσετε όλες τις προσφορές που αφορούν τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συγκρίνετε διαφορετικά καταστήματα μεταξύ τους πριν καν ξεκινήσετε τις αγορές σας!

Μπορείτε επιπλέον να συγκρίνετε σημερινές με παλαιότερες προσφορές του ίδιου καταστήματος αφού σας δίνετε η δυνατότητα να ανατρέξετε και σε παλαιότερα φυλλάδια προσφορών.

Το fylladiomat.gr είναι ο νέος εύκολος τρόπος να οργανώσετε τα ψώνια σας από το σπίτι ελέγχοντας τα φυλλάδια με προσφορές όλων των καταστημάτων εύκολα και γρήγορα, πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας! Ξεκινήστε σήμερα κιόλας ξεφυλλίζοντας το νέο φυλλάδιο lidl!

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της