Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

  • REUNION THE MUSICAL

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items
Rate this item
(1 Vote)

Παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού Όταν αρρώστησε ο Ήλιος στον ΙΑΝΟ

By Published April 18, 2016

Την κυκλοφορία του μουσικού παραμυθιού, «ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ», γιόρτασαν η συγγραφέας Γωγώ Σούρλα και οι ετερονίμισυ στο Cafe του ΙΑΝΟΥ την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Στηνπαρέα τους βρέθηκαν ορισμένοι από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο μουσικό παραμύθι όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η ΜατθίλδηΜαγγίρα, η Αλεξάνδρα Ούστα, η Μελίνα και ο Zerawτων Vegas, η Μαρίνα Δακανάλη και οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή ενός videoπου παρουσιάζει το backstageτων ηχογραφήσεων, αλλά και σύντομες δηλώσεις από συντελεστές και συμμετέχοντες. Αμέσως μετά ο υπεύθυνος ρεπερτορίου της FeelgoodRecords, Χρήστος Καρυώτης εξέφρασε τη χαρά και την τιμή για την κυκλοφορία αυτού του ιδιαίτερου άλμπουμ και κάλεσε στη σκηνή τηΓωγώ Σούρλα, η οποία με τη σειρά της αφού είπε λίγα λόγια για την πολύχρονη προετοιμασία αυτού του παραμυθιού ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε και κάλεσε στη σκηνή την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τη ΜατθίλδηΜαγγίρα για να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Ποιος Ξέρει;».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν βιντεάκια με αφηγήσεις των: Γιάννη Ζουγανέλη, Παντελή Καναράκη, Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Λευτέρη Ελευθερίου, ενώ η Αλεξάνδρα Ούστα διάβασε απόσπασμα του βιβλίου καιο Παντελής Θαλασσινός, ο Πάνος Μουζουράκης, οι Vegas, ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης ερμήνευσαν ζωντανά μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο CD.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, που παρευρέθηκαν, ανέβηκαν στη σκηνή και έκλεισαν τη βραδιά με το «Λογάκια Μαγικά», ενώ λίγο αργότερα ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει και να υπογράψουν το μουσικό παραμύθι.
Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση εδώ.

«Όταν Αρρώστησε ο Ήλιος»κυκλοφορείαπό τη Feelgood Records.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της