Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Σωκράτης Παπαιωάννου - Όσο φεύγεις | Νέο τραγούδι

By Published May 23, 2017

'' Όσο φεύγεις '' είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Σωκράτη Παπαιωάννου στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Μια δυναμική αλλά και ταυτόχρονα ατμοσφαιρική μπαλάντα που παράλληλα με την ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία θα συγκινήσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές .Κυκλοφορεί απο τη Nota Music

Bιογραφικό

Ο Σωκράτης Παπαϊωάννου είναι τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Από νεαρή ηλικία εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, ενώ η γνωριμία του το 1998 με τον Γιάννη Σπανό αποτελεί το εφαλτήριό του για την συνεργασία με τον γνωστό συνθέτη και την περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Λίγο αργότερα, συναντιέται μουσικά με τον Μίμη Πλέσσα, τον Θανάση Πολυκανδριώτη, τον Μάριο Τόκα και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς.

Στο ενεργητικό του έχει τρεις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές, μία εκ των οποίων, έφτασε στο νούμερο 4 του επίσημου δείκτη της IFPI, από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας της (CD "Με λόγια απλά" - 2004). Στον δίσκο αυτόν περιλαμβάνεται το τραγούδι "Αληθινά στο λέω" που αποτέλεσε την πρώτη δισκογραφική επιτυχία του Σωκράτη, και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικά.

Ο δίσκος "Ο θησαυρός της Ψυχής", που κυκλοφόρησε το 2013, και αποτελεί αποκλειστικά δικό του- συνθετικά- δημιούργημα, έγινε χρυσός. Επίσης, ο Σωκράτης Παπαϊωάννου έχει υπογράψει τη μουσική και έχει ερμηνεύσει τα κομμάτια στο μιούζικαλ "Παίζουν το τραγούδι μας" του Neil Simon σε σκηνοθεσία του Μάνου Βακούση.
Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στην δισκογραφία, είτε ως συνθέτης, είτε ως ερμηνευτής.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους η Ελένη Δήμου, ο Κώστας Τουρνάς, η Ελένη Πέτα κ.α.

Σταθμό στην καριέρα του αποτελεί η συμμετοχή του, το 2006, στο 5ο βαλκανικό φεστιβάλ, όπου τραγούδησε με την παγκοσμίου φήμης υψίφωνο Nur Yoldas , αλλά και η εμφάνισή του το 2008 με το Θανάση Πολυκανδριώτη στο "SHANGHAI CONCERT HALL" για μία μοναδική συναυλία.

Στοχεύοντας συνεχώς στο άγγιγμα των πιο ευαίσθητων χορδών του ακροατή, ο Σωκράτης Παπαϊωάννου συνθέτει και τραγουδά με τρόπο διεισδυτικό και άκρως αισθαντικό, μεταφέροντας την αλήθεια της ψυχής του σε κάθε κομμάτι. Σήμερα δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της