Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Γιώργος Νταλάρας: Νέο διπλό live album «Τα Μουσικά Γενέθλια – Duets»

By Published April 26, 2020

Γιώργος Νταλάρας: Νέο διπλό live album «Τα Μουσικά Γενέθλια – Duets»

«Αυτό που αισθάνεστε όλοι εσείς κι εμείς εδώ στη σκηνή, δεν είναι μια γιορτή δική μου, είναι μια γιορτή δική μας. Εσείς κι εμείς, εμείς κι εσείς και κυρίως όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έζησαν, ονειρεύτηκαν, έγραψαν και συνέθεσαν αυτά τα καταπληκτικά τραγούδια που κάναν τη ζωή μας πιο όμορφη. Σ’ αυτούς τα χρωστάμε όλα…»

Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε ο Γιώργος Νταλάρας τους φίλους του στη σκηνή αλλά και τους θεατές, στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 2019. Και έτσι άναψε όλα τα φώτα και έδωσε παράσταση γιορτάζοντας τα 50 του χρόνια στο τραγούδι. Μια γιορτή, που ηχογραφήθηκε γιατί άξιζε να καταγραφεί ως μοναδική και τώρα κυκλοφορεί!
Μια γιορτή του ελληνικού τραγουδιού.

Μια συναυλία που διαπερνάει 5 δημιουργικές δεκαετίες του Γιώργου Νταλάρα χαρίζοντας μας μουσικά στιγμιότυπα και μνήμες από την κάθε μία.
Δεκαετία ‘70 : Ο Κουγιουμτζής, ο Λοΐζος, ο Καλδάρας. Ο Θεοδωράκης, ο Μαρκόπουλος. Οι μπουάτ της Πλάκας και οι συναυλίες.
Δεκαετία ‘80 : Τα λάτιν, του «Χαροκόπου», το «Με Τελείωσες», ο «Ξένος». Το Ολυμπιακό στάδιο, τα μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Δεκαετία ‘90 : Ο Λάγιος και το «Πάθος», ο Μαχαιρίτσας και το «Διδυμότειχο», ο Μικρούτσικος και το «Ανεμολόγιο», ο Δημητρίου και το «Πεπρωμένο», ο Μπρέγκοβιτς, η «Μικρή Πατρίδα», η «Ιερά Οδός» – το «Λεβερκούζεν» και η «Granada».

Και ύστερα η νέα χιλιετία: Με «Παλιό Στρατιώτη», «Κλειδαριές», «Πέρασε Καιρός».
Και μετά γιατί αυτές οι δεκαετίες απέκτησαν και μια επιπλέον φωνή αφού αγαπημένοι συνάδελφοι και κυρίως φίλοι από τα πρώτα χρόνια,τα χρόνια της αθωότητας, τα χρόνια της φωτιάς αλλά και μέχρι σήμερα, φίλοι μιας ζωής αλλά και νέα αξιόλογα πρόσωπα ανέβηκαν στη σκηνή για να γιορτάσουν τα μουσικά του γενέθλια τραγουδώντας μαζί του μεγάλα τραγούδια αλλά και απρόβλεπτα ντουέτα:Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι & Fonés, Μπάμπης Στόκας, Ασπασία Στρατηγού, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Τα μουσικά γενέθλια» του Γιώργου Νταλάρα ήταν μια συναυλία από αυτές που μένουν χαραγμένες σε μνήμη και καρδιά. «Τα μουσικά γενέθλια» με τα σπάνια ντουέταζωντάνεψαν τραγούδια που καθορίζουν εδώ και 50 χρόνια, σε κάθεγενιά, το συναίσθημα, την αισθητική, την αγάπη, τον πόνο, την ανάταση και την ιστορική μνήμη ενός ολόκληρου λαού.
Είναι τα δικά σας τραγούδια!
Καλή ακρόαση.

Το διπλό album «ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - Τα μουσικά γενέθλια, DUETS» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την MINOS EMI/UNIVERSAL, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε όλα τα φυσικά καταστήματα πώλησης μουσικής.

Ακούστε ολόκληρο το album όπως και ολόκληρη τη δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα στο ανανεωμένο κανάλι του στο YouTube το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό: http://bit.ly/GeorgeDalarasYouTubeChannel

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της