Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Chrysoula K. & Púrpura με το νέο album τους «Χαμένη Πόλη» στηρίζουν το Κέντρο Διοτίμα για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα

By Published March 13, 2022

Chrysoula K. & Púrpura

Με το νέο album τους «Χαμένη Πόλη» στηρίζουν το Κέντρο Διοτίμα για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα
Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης

 Το γυναικείο συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura, διεξάγει μία εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης μέσω της ιστοσελίδας GiveAndFund, έχοντας στόχο να συμπαρασταθεί έμπρακτα στα άτομα που βιώνουν αποκλεισμό, εκμετάλλευση ή/και κακοποίηση λόγω φύλου. Προσφέρει όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Χαμένη Πόλη» για την ενίσχυση του προγράμματος νομικής βοήθειας του Κέντρου Διοτίμα σε επιζώσες έμφυλης βίας.

Η «Χαμένη Πόλη» αποτελεί τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του σχήματος, σε στίχους του Θωμά Νουτσόπουλου και σύνθεση του Θωμά Νουτσόπουλου και του Δημήτρη Πάντου. Είναι η πόλη που ζούμε, που μας ασκεί μια παράξενη γοητεία μές’ την παρακμή της, ενώ βυθίζεται σε μια σκοτεινή και ακατέργαστη λυρικότητα.

Οι Chrysoula Κ. Púrpura μετά από 7 χρόνια συνεχούς μουσικής παρουσίας και με όχημα τις ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Πάντου, μας ξεναγούν σε έναν κόσμο πιο τραχύ από αυτόν που μας έχουν συνηθίσει.


Tο τραγούδι “Κοραλένια”, το πρώτο κομμάτι που παρουσιάζεται από το άλμπουμ, αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους που τους «κέρδισε ο βυθός κι έμειν’ ο κόσμος ορφανός», με την ευχή να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να αφήσουν πίσω την καταπίεση και τη βία και να βγουν στο φως της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης.

Οι Chrysoula K. & Púrpura αποτελούνται από τις μουσικούς:
Χρυσούλα Κεχαγιόγλου - φωνή
Έφη Ζαϊτίδου: κανονάκι, φωνή
Μαρία Πλουμή: λαούτο, φωνή
Σοφία Σερέφογλου: φλάουτο
Έλσα Παπέλη: βιολοντσέλο

Οι Chrysoula K. & Púrpura μας καλούν να ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική τους και να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης που έχουν οργανώσει για την υποστήριξη του Κέντρου Διοτίμα, ακολουθώντας το σύνδεσμο:Οι Chrysoula K. & Púrpura στηρίζουν το Κέντρο Διοτίμα - Give & Fund Crowdfunding

Πληροφορίες:
Κέντρο Διοτίμα για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα.

Το Κέντρο Διοτίμα είναι γυναικεία μη κερδοσκοπική οργάνωση εξειδικευμένη σε θέματα φύλου και ισότητας. Κατά την τριαντάχρονη δράση της, από το 1989, όραμά της είναι η ανάδειξη και αντιμετώπιση των έμφυλων διακρίσεων, η συμβολή της στη διαμόρφωση και προώθηση πολιτικών έμφυλης ισότητας, η υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων και η πολύπλευρη στήριξη όλων των γυναικών που έχουν ανάγκη, παρέχοντας βοήθεια σε ευάλωτες και αποκλεισμένες ομάδες που έχουν υποστεί έμφυλη βία, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας για τα έμφυλα στερεότυπα και την έμφυλη βία.
https://diotima.org.gr/

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της