Πατάς και ακούς - you press and listen   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο-Viber 6970224530

Listen on Online Radio Box!
Rate this item
(4 votes)

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς:Μετρα προστασιας covid 19 στην ΤΕΧΝΗ

By Published September 13, 2020

Οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας του πολιτιστικού συλλόγου ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Αγαπημένοι φίλοι/ες και μέλη της ΤΈΧΝΗΣ

Μία νέα χρονιά λειτουργίας των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας και των εκδηλώσεων της ΤΕΧΝΗΣ ξεκίνησε.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνεργασίας και επαφής μας εφέτος έχουν ιδιαιτερότητες και χαρακτηρίζονται από την αναγκαιότητα τήρησης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Αυτό δεν θέλουμε να μας στερήσει τη χαρά της συνεύρεσης και να γίνει τροχοπέδη στις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Αντίθετα θέλουμε να μας ενώσει υιοθετώντας μία συμπεριφορά που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την επιδημία γρήγορα και με ασφάλεια.
Ο πολιτισμός, η μουσική, το θέατρο, η ζωγραφική, ο χορός είναι η ίδια μας η ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να σας ενημερώσει για το πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας που θα εφαρμόσει στους χώρους της και θα τηρήσει στη διάρκεια των καλλιτεχνικών της τμημάτων για την προστασία τόσο των εκπαιδευτών/τριων όσο και εκπαιδευόμενων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων, όπως αυτές κάθε φορά θα δίνονται και πάντα σε σχέση με την πορεία της επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη και στη χώρα.

Κατά την είσοδο-έξοδο στο χώρο και καθόλη τη διάρκεια των εργαστηρίων, όπου είναι απαραίτητη η χρήση μη ιατρικής μάσκας.
-Τηρείται υποχρεωτικά απόσταση 1,5 μέτρων μεταξύ των εκπαιδευομένων, μεταξύ εκπαιδευτών/τριων και εκπαιδευομένων και μεταξύ όλων των παραβρισκομένων στους χώρους της Τέχνης.
-Τηρείται η αναλογία των 4 τετραγωνικών ανά άτομο.
-Απαγορεύεται η μετακίνηση των καθισμάτων και η μεταβολή της διάταξης τους. Τα κενά ανάμεσα στις θέσεις παραμένουν σταθερά και αμετακίνητα.
-Κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης 1,5 μέτρων.
-Οι χώροι έχουν εφοδιαστεί με θερμόμετρο απόστασης, αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα και γίνεται συχνή απολύμανση πόμολων και επιφανειών.

Ας έχουμε στο νου μας ότι ο βαθμός πολιτισμού ενός λαού, μιας ομάδας, ενός φορέα, ενός ατόμου κρίνεται από το σεβασμό που επιδεικνύει προς τους συνανθρώπους του, τον αυτοσεβασμό του, την ευγένεια, την εντιμότητα, την κοσμιότητα, την ωριμότητα του και την αντίληψη για μια κοινώς αποδεκτή κοινωνική συμπεριφορά.

Καλώς να βρεθούμε και φέτος, προστατευθείτε και απολαύστε με ασφάλεια.
Και αυτό θα περάσει.Καλή χρονιά!

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της