Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Ο Λευτέρης Λαγγούσης στο www.radio-paris.gr

By Published May 13, 2019

Την Πέμπτη 16 Μαίου στις 18.30 το απόγευμα καλεσμένος στο στούντιο του Radio-Paris.gr

ο Λευτέρης Λαγγούσης για να παρουσιάσουμε τη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Της αγάπης οι σκιές.

Ο Λευτέρης Λαγγούσης είναι ένας νέος τραγουδοποιός που παρουσιάζει τα έντεκα πρώτα τραγούδια του στο album «Της αγάπης οι σκιές».
Το «νέος» πέρα από την ηλικία, περιγράφει το ύφος και τη φρεσκάδα που αποπνέουν τα πρώτα αυτά τραγούδια του. Ένα ύφος σαφώς μελωδικό και ένα τραγούδισμα χαμηλόφωνο, εσωτερικό και ευαίσθητο, χωρίς κορώνες και περιττές εντάσεις.
Στα τραγούδια του μετατρέπει τις εσωτερικές συγκρούσεις και ανησυχίες, το φόβο της απώλειας και τις προσωπικές του σκοτεινές στιγμές, σε λόγο και μουσική, με έναν τρόπο που νιώθεις ότι είναι αυθόρμητος και αληθινός.

Στον υπέροχο ήχο του Λευτέρη Λαγγούση συνέβαλαν καθοριστικά με την ενορχηστρωτική τους δουλειά οι Δραμαμίνη, δίνοντας ένα ηχητικό περιβάλλον σύγχρονο, ηλεκτρικό και ατμοσφαιρικό.
Το αποτέλεσμα, ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και ευαισθησία που ενισχύεται από τη σπάνια χροιά της φωνής του και τον άμεσο και γεμάτο εικόνες στίχο. Η μουσική του, κινείται σε ηλεκτρικούς ήχους χωρίς να εγκαταλείπει τη μπαλάντα και σε μεταφέρει σ’ ένα ξεχωριστό ταξίδι περιπλάνησης. Χαρακτηριστικά τραγούδια «Τα σκοτεινά μου δάση», «Όνειρο της μέρας», «Ένας άδειος πλανήτης».

Facebook page | Youtube | Instagram | Spotify

 

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της