Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6947075002

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι «40 εβδομάδες» του Ορέστη Ντάντου

By Published July 01, 2019

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δίσκου «Προσάναμμα» που εντυπωσίασε εξίσου το κοινό

και τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο Ορέστης Ντάντος επιστρέφει με το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «40 Εβδομάδες», μία τρυφερή μπαλάντα για φωνή και πιάνο.

Το «40 εβδομάδες» (μέσος χρόνος κύησης) αποτελεί έναν ανοιχτό διάλογο ανάμεσα στην νιότη και την ωριμότητα, ένα τραγούδι - φυλαχτό για τη ζωή που δημιουργείται. Ένα τραγούδι για τους φόβους και τις προσδοκίες που τη συνοδεύουν. Κάτι σαν μια πρώτη εξομολόγηση του μελλοντικού γονιού στο αγέννητο, ακόμα, παιδί του.

Λίγα λόγια για τον Ορέστη Ντάντο…
Ο Ορέστης Ντάντος εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα το 2008, με το «Θα πάω όταν γουστάρω» ένα τραγούδι γεμάτο νεανικό αυθορμητισμό και δύναμη, που αποτέλεσε ύμνο για την γενιά που τότε έμοιαζε να χάνει τα πάντα.
Αφού μοιράστηκε από χέρι σε χέρι κατάφερε να γίνει αγαπημένη επιλογή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο Μελωδία και ο Freedom. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από την επιτυχία του τραγουδιού στο διαδίκτυο αλλά και οι εμφανίσεις του στις σκηνές της Αθήνας τον ξεχώρισαν αμέσως.

Στο τέλος του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς» σε παραγωγή Γιώργου Ανδρέου. Ένα άλμπουμ αρκετά προσωπικό, αλλά ιδιαίτερα επίκαιρο, με σύγχρονο ήχο που ξέφευγε από τα συνήθη κλισέ των άλμπουμ της εποχής.
Ακολουθούν οι δίσκοι «Τελευταία Ανατολή» (2012) και «Θα το ‘κανα ξανά» (2015) με το τραγούδι «Ανοιχτά» να κερδίζει στο διαγωνισμό του “Jumping Fish” και τον «Κόκκινο Στρατό» να παραμένει ένα από τα πιο συζητημένα τραγούδια του, μέχρι σήμερα.

Η πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Προσάναμμα» αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τα εσωστρεφή και νεανικά του στοιχεία όσο και για την ποιητικότητα του λόγου και τους χειμαρρώδεις στίχους του. Αιχμή του δίσκου αποτελεί το τραγούδι «Μια κι έξω» που βρήκε γρήγορα μια θέση στις καρδιές των ακροατών και των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Η ματιά του Ορέστη Ντάντου παραμένει ιδιαίτερη, δίνει σημασία στις κρυμμένες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες του κόσμου και των σχέσεων. Άλλοτε οργισμένη κι άλλοτε γλυκιά και τρυφερή παραμένει πάντα περήφανη και πιστή στην αλήθεια της.

Ακολουθήστε τον Ορέστη Ντάντο στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/NtantosOrestis/
Instagram: https://www.instagram.com/orestis_ntantos/?hl=el
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCz6Z7YMGmlH8OHxJUs6jaXA

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Mobile: 6947075002
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της