Πατάς και ακούς -  Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6970224530

Opera Chaotique & Δήμητρα Παπίου - Δε λες κουβέντα

By Published November 10, 2020

Oι Opera Chaotique παρουσιάζουν οπτικοποιημένη τη διασκευή του τραγουδιού των Δήμου Μούτση και Κώστα Τριπολίτη «Δε λες κουβέντα»

που περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Στων Διακαμμένων σας Χειλιών την άκρη».
Τον Ιούνιο του 1981 ο Δήμος Μούτσης κυκλοφόρησε από τη «ΛΥΡΑ» το «Φράγμα», έναν δίσκο – ορόσημο, με στίχους του Κώστα Τριπολίτη και ερμηνευτές, εκτός από τον ίδιο το συνθέτη, την Σωτηρία Μπέλλου, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Το τραγούδι «Δε λες κουβέντα» ερμήνευσε ο συνθέτης μαζί με την μεγάλη εκλιπούσα, Σωτηρία Μπέλλου.
Oι Opera Chaotique 40 σχεδόν χρόνια αργότερα προσεγγίζουν με σεβασμό και ευρηματικότητα αυτό το τόσο αγαπημένο τραγούδι και το παρουσιάζουν ξανά στο κοινό ενδεδυμένο με το ξεχωριστό και διακριτό τους ηχόχρωμα.

Κομβική είναι η συμμετοχή της Δήμητρας Παπίου που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την μεγάλη ερμηνευτική της γκάμα και εμπλουτίζει το τελικό αποτέλεσμα με την απόλυτα ισορροπημένη και λυρική ερμηνεία της.
Oι Opera Chaotique προσδίδουν στο τραγούδι «Δε λες κουβέντα» την πολύ ξεχωριστή δημιουργική αύρα που χαρακτηρίζει τον τρόπο που αντιλαμβάνονται συνολικά την τραγουδοποιία, σαν μια διαρκή περιπέτεια δηλαδή που δεν τελειώνει ποτέ και χαρίζει στα μεγάλα τραγούδια αλλεπάλληλες συναρπαστικές ζωές.

Το video clip που σκηνοθετούν οι ίδιοι οι Opera Chaotique αποδίδει εξαιρετικά την ατμόσφαιρα του ηχογραφήματος και εξελίσσεται σαν ένας ανέμελος περίπατος, που συνδέει τη διαχρονική πορεία του τραγουδιού κατά τη διάρκεια του προηγούμενου και του τρέχοντος αιώνα.
Το τραγούδι «Δε λες κουβέντα», όπως και συνολικά το album «Στων Διακαμμένων σας Χειλιών την Άκρη» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. To cd βρίσκεται στις προθήκες όλων των δισκοπωλείων και στα τμήματα μουσικής των αλυσίδων λιανικής πώλησης.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της