Πατάς και ακούς - you press and listen   

Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6970224530

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες live στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας (Παλιοβίγλα) 18/6

By Published June 15, 2016

Ο Νίκος Μεργιαλής και οι Μουσικοί Ιχνηλάτες το Σάββατο 18 Ιουνίου θα εμφανιστούν στην «Παλιοβίγλα», στον μαγευτικό Άγιο Γεώργιο Νηλείας».
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Ο Νίκος Μεργιαλής είναι ο ιδρυτής και ερμηνευτής των Μουσικών Ιχνηλατών και μαζί με το Νέστορα Κόκκαλη (drummer) αποτελούν το βασικό κορμό που συνθέτει το συγκρότημα. Μετά από δύο δίσκους «Είμαι ό,τι δεν είμαι» (2008) και «Άρχισε να φυσά» (2011), σε στίχους και μουσική του Νίκου Μεργιαλή, η παρουσία τους στη δισκογραφία επισφραγίζεται με το νέο δίσκο «Ζωής Ημερολόγια» που μόλις κυκλοφόρησε από τον «Μικρό Ήρωα».

Ιδιαίτερες στιγμές στο δίσκο αποτελούν οι φιλικές συμμετοχές των Βασίλη Καζούλλη και Γιάννη Μήτση στα τραγούδια του Νίκου Μεργιαλή, ενώ περιέχονται και 2 μελοποιημένα ποιήματα από την ποιητική συλλογή της Μαρίας Παναγιωτίδου «Εικονοπλασίες».

Στην, πάνω από δεκαετή πλέον, πορεία τους προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες (Μ.Πασχαλίδης, Γ.Μήτσης, Ευγ.Δερμιτάσογλου κ.α), με αστείρευτη επί σκηνής ενέργεια που ξέρουν να μεταδίδουν τόσο άμεσα στο κοινό...

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες παρουσιάζουν ένα live εφ’ όλης της ύλης με τραγούδια κυρίως δικά τους αλλά και άλλων δημιουργών, διασχίζοντας την ελληνική μουσική σκηνή και υπόσχονται μία μοναδική βραδιά..

Παίζουν οι: Νέστωρ Κόκκαλης (τύμπανα), Γιάννης Αλεξανδρής (ηλ. κιθάρα) και Νίκος Μπλάνας (μπάσο), ενώ συμμετέχει στο τραγούδι η Τόνια Κιουπελόγλου.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου «Κένταυρος».

Σάββατο 18.06.2016
«Παλιοβίγλα» (Άγιος Γεώργιος Νηλείας)
έναρξη στις 21.30 – τηλ. 6945.887.317

0 awesome comments!

Media

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της